1

Διαβάστε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας !

Συνάδελφοι, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της κοινής εφημερίδας της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Συλλόγου Συνταξιούχων. 

Φύλλο 88 (πατήστε εδώ)
Τεχνικό πρόβλημα στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως θα διαπιστώσατε αρκετοί από εσάς, λόγω τεχνικών προβλημάτων δε λειτουργούσαν σήμερα τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας. Λόγω και των ημερών, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να λυθεί το πρόβλημα, αλλά καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έχει αποκατασταθεί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Δυναμική εκκίνηση και άκρως θετική ανταπόκριση των συναδέλφων στο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» από το Συνεταιρισμό μας – Σπεύσατε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα με τα μοναδικά οφέλη για εσάς και την οικογένειά σας!

Συνάδελφισσες – Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» (βλ. εδώ) από το Συνεταιρισμό μας, το οποίο επεξεργάστηκαν, σχεδίασαν και διαπραγματεύτηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Συλλόγου μας συνάδελφοι Νίκος Αλεξόπουλος και Μαρία Φιλιπποπούλου.

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει στα μέλη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με άκρως προνομιακή τιμή και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κάρτες «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΕΛΠΙΔΑ PLUS» και σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός, προσφέρεται η δυνατότητα με πολύ μικρό κόστος να μηδενιστεί η συμμετοχή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη όλης της οικογένειας!

Η εκκίνηση του Προγράμματος από 1η Δεκεμβρίου βρήκε πραγματικά πολύ θετική ανταπόκριση στους συνάδελφους μας που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, αναγνωρίζοντας τα μεγάλα οφέλη που τους παρέχει.

Ο σχεδιασμός μας για την πρωτοποριακή πρωτοβάθμια περίθαλψη έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης για όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, αφού πραγματικά πρόκειται για ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα που κατέστη εφικτό μόνο χάρη στις διαρκείς προσπάθειες των ασφαλιστικών μας συμβούλων και του Συνεταιρισμού μας. Και οι προσπάθειές μας βέβαια δε σταματούν εδώ, αφού με βάση το πρόγραμμα και τις κάρτες «ΕΛΠΙΔΑ», σύντομα πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης για όλους τους Ιονικάριους σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε όλους να εξετάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα, τις παροχές και τα οφέλη του, να το συγκρίνετε με άλλα, αντίστοιχα προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά, προκειμένου να διαπιστώσετε τη… μοναδικότητά του και να σπεύσετε να συμμετάσχετε σε αυτό για εσάς τους ίδιους και τις οικογένειές σας!

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Υγείας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το Συνεταιρισμό μας και την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (τηλ. 2103250692-3-4) ή με το Σύλλογο Συνταξιούχων (τηλ. 2103615765 – 2103640541). 

 
Μηχανισμός αντιμετώπισης κόκκινων δανείων και προβλημάτων δανειακών υποχρεώσεων συναδέλφων μας μέσω των Συλλόγων μας – Νέος τεχνικός σύμβουλος ο συνάδελφος Βασίλης (Λάκης) Βασιλειάδης

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα και το γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΤτΕ είναι από τους πλέον υπερδανειοδοτημένους, λόγω της εύκολης πρόσβασης στη σύναψη δανειακών συμβάσεων, ιδιαίτερα την περίοδο που η οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα επέτρεπε αυτές τις ενέργειες.

Δυστυχώς, η καταστροφική επέλαση της κρίσης και η μείωση των οικονομικών δυνατοτήτων των συναδέλφων μας είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί από τους δανειοδοτηθέντες συναδέλφους να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αρχικά και πλέον όλοι μαζί οι Σύλλογοι της Ιονικής προσπαθούμε πάντα να συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα, με όποιον τρόπο μπορούμε και περνά από το χέρι μας, έχοντας συμβάλει θετικά σε αρκετές υποθέσεις συναδέλφων μας.

Ωστόσο, επειδή το πρόβλημα των «κόκκινων δανείων», όπως έχουμε προβλέψει εδώ και χρόνια, είναι η δαμόκλειος σπάθη που κρέμεται πάνω από τα ελληνικά νοικοκυριά και επηρεάζει ιδιαιτέρως τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων, αποφασίσαμε πλέον να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις πιο οργανωμένα και συντονισμένα, καθιερώνοντας ένα μηχανισμό στήριξης των συναδέλφων που έρχονται αντιμέτωποι με κόκκινα δάνεια και άλλα προβλήματα δανειακών υποχρεώσεων.

 

– Καθοριστική θα είναι η συνδρομή του συνταξιούχου συναδέλφου μας Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη, ο οποίος μέσα από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία του στην τράπεζα (ως Διευθυντής στην Καβάλα, τη Δράμα, την Ξάνθη και την Ελευθερούπολη και ως εργαζόμενος στην Κομοτηνή) απέκτησε βαθύτατες γνώσεις στα θέματα των δανειακών συμβάσεων και της διαχείρισής τους.

Μάλιστα, επειδή έχουμε ήδη απευθυνθεί για αρκετές περιπτώσεις συναδέλφων μας στον Λάκη, ανταποκρίθηκε πάντοτε με μεγάλη ευχαρίστηση και βοήθησε αποφασιστικά τους συναδέλφους μας ανιδιοτελώς. Στο εξής και με τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου βεβαίως, ο συνάδελφος θα είναι και επίσημα ο τεχνικός σύμβουλος των Συλλόγων μας – βεβαίως αμισθί – στην αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων ή άλλων δανειακών εκκρεμοτήτων.

Σε αυτό το σημείο, επιθυμούμε να του εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς που επιδεικνύει για να συνδράμει τους πληττόμενους συναδέλφους.

– Σε επόμενο επίπεδο, οι Σύλλογοί μας έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με έγκριτο νομικό σύμβουλο, ο οποίος εξειδικεύεται και κατέχει σε βάθος το θέμα της διαχείρισης των δανειακών συμβάσεων, ώστε να αναλαμβάνει τις υποθέσεις των συναδέλφων που αντιμετωπίζουν προβλήματα έναντι μίας πραγματικά πολύ χαμηλής αμοιβής.

Συνδυαστικά, με τη συνδρομή του Λάκη και του εξειδικευμένου νομικού μας συμβούλου, πιστεύουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα μπορέσουμε σε μεγάλο βαθμό να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας που δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλά και σύνθετα προβλήματα.

Επομένως, όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση της δανειακής του υποχρέωσης, μπορεί να απευθυνθεί στους Συλλόγους μας, προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεσή του από τους συμβούλους μας και να τον βοηθήσουμε στη διαχείριση της υπόθεσής του.
Εργαζόμενοι το διάστημα 01.01.2017 – 31.01.2020 (ολόκληρο ή τμήμα του), σπεύσατε άμεσα να κάνετε αίτηση για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ  περιόδου 01.01.2017 – 31.01.2020 – Προθεσμία μέχρι το τέλος του χρόνου!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το από 20.12.22 Δελτίο Τύπου του e-ΕΦΚΑ (θα το βρείτε στο τέλος του παρόντος), έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία (όπως και επιβεβαιώσαμε) πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων από τραπεζοϋπαλλήλους για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ  περιόδου 01.01.2017 – 31.01.2020.

· Πρόκειται ουσιαστικά για επιπλέον εισφορά υπέρ τ. ΤΑΥΤΕΚΩ 0,45% που παρακρατείτο λανθασμένα στους εργαζόμενους και μετά από πρόσφατη εκκαθάριση βρέθηκε το λάθος.

· Οι δικαιούχοι είναι ουσιαστικά όσοι συνάδελφοι υπήρξαν εργαζόμενοι στην τράπεζα αυτό το διάστημα (01.01.2017 – 31.01.2020), είτε καθ’όλη τη διάρκεια, είτε κάποια περίοδο (είτε συνεχίζουν είτε έχουν αποχωρήσει).

· Συνεπώς οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

· Οι δικαιούχοι είτε θα λάβουν τα χρήματα στους δηλωθέντες τραπεζικούς τους λογαριασμούς, είτε θα γίνει συμψηφισμός με τυχόν οφειλές στον e-ΕΦΚΑ, μετά από σχετική εκκαθάριση που θα διενεργήσει το Υπερταμείο.

· ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτος, καθόσον υφίσταται κίνδυνος παραγραφής!


Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ενεργοποίηση πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων από τραπεζοϋπαλλήλους για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ  περιόδου 01.01.2017 – 31.01.2020.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ γνωστοποιεί την ενεργοποίηση, από σήμερα Δευτέρα 19.12.2022, ειδικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων από τραπεζοϋπαλλήλους για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών για τον κλάδο ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ, που τους παρακρατήθηκαν από τους εργοδότες τους (Τραπεζικά Ιδρύματα) την  περίοδο από  01.01.2017 έως 31.01.2020.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους μέσω του ιστότοπου του e-ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr), επιλέγοντας:  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Μισθωτοί → «Αίτηση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών ασφαλισμένου κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01.01.2017 – 31.01.2020»  με τη χρήση κωδικών TAXISNET και δήλωση ΑΜΚΑ.

Δεν απαιτείται η υποβολή συνοδευτικών δικαιολογητικών ή η προσέλευση των ενδιαφερομένων στις τοπικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ.

Οι αιτήσεις θα συσχετισθούν με τα στοιχεία των αντίστοιχων Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) των εργοδοτών τους, οι οποίες υποβάλλονται τμηματικά σύμφωνα με το υπ. αρ.  331864/14.07.2022 Γενικό Έγγραφο του e-ΕΦΚΑ. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ορθότητα των υποβληθέντων στοιχείων, τα τυχόν επιστρεφόμενα ποσά θα καταβληθούν στους δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, με την προϋπόθεση ότι δεν οφείλουν στον e-ΕΦΚΑ, άλλως θα διενεργηθεί συμψηφισμός, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και θα  επιστραφεί το υπόλοιπο ποσό.

 

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ
Διαβάστε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας !

Συνάδελφοι, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της κοινής εφημερίδας της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Συλλόγου Συνταξιούχων. 

Φύλλο 87 (πατήστε εδώ)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής – Να γίνουμε όλοι αρωγοί – καθένας με όποιον τρόπο μπορεί – σε αυτή τη μείζονα προσπάθεια! (φωτογραφίες)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη (8.12.22) η Τράπεζα Αίματος της Ιονικής διοργάνωσε την εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Α. Λαϊκού.

Ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσους έδωσαν το παρών, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Η αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής είναι ένας μείζων θεσμός για το χώρο μας και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται, οφείλουμε να τον στηρίξουμε και να τον διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο γιατί πραγματικά τον έχουμε όλοι ανάγκη!

Μιας και στην πραγματικότητα είμαστε ως επί το πλείστον Σύλλογοι Συνταξιούχων, όπως αντιλαμβάνεστε τα περιθώρια συμμετοχής των ίδιων των μελών μας για λόγους ηλικίας, υγείας κ.λπ.. είναι περιορισμένα.

Παρ’ όλα αυτά, η προσέλευση των συναδέλφων, αλλά και των συγγενών και φίλων τους υπήρξε ικανοποιητική.

· Ωστόσο, η δική μας επιδίωξη είναι ο θεσμός αυτός να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Για αυτό πλέον τονίζουμε προς όλους εσάς ότι ο καθένας από μας μόνος του και όλοι μαζί σαν χώρος, έχουμε την ευθύνη να ενεργοποιήσουμε τη νέα γενιά της Ιονικής! 

· Για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος, σας ενημερώνουμε ότι στο εξής, αναγκαστικά, θα αυστηροποιηθούν οι διαδικασίες χορήγησης αίματος.

· Εξυπακούεται ότι οι αιμοδότες και οι οικογένειές τους έχουν προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών αίματος

· Επειδή είναι πολλοί οι συνάδελφοι που απευθύνονται στο Σύλλογό μας για κάλυψη των αναγκών τους σε αίμα, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε ότι όσοι λαμβάνουν μονάδες αίματος την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής, θα πρέπει στην επόμενη αιμοδοσία που θα διοργανώνουμε να αναπληρώνουν τις ληφθείσες μονάδες με την αιμοδοσία των ιδίων ή κάποιου/κάποιων από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσετε ότι η επιτυχημένη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής δεν είναι αποκλειστικά υπόθεση της Επιτροπής Αιμοδοσίας, η οποία πραγματικά κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υπάρξουν αποτελέσματα. Αντίθετα, είναι μία υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ και πρέπει να αντιληφθούμε ότι λόγω των προαναφερθέντων περιορισμών θα πρέπει να υπάρξει συστράτευση και ενεργοποίηση της των νέων μελών των οικογενειών μας! Σε διαφορετική περίπτωση, σταδιακά θα ατονήσει ο θεσμός της Τράπεζας Αίματος και αυτό θα είναι πραγματικά ένα τεράστιο πλήγμα για όλους τους Ιονικάριους!

Είναι χρέος όλων μας πλέον να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να ενεργοποιηθούμε και να συμμετάσχουμε μαζικά σε αυτήν την κοινή προσπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς, με όποιον τρόπο μπορεί  – κυρίως μέσω της εύρεσης αιμοδοτών από το στενό του περιβάλλον – θα πρέπει να γίνουμε αρωγοί στην Τράπεζα Αίματος της Ιονικής!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δίνετε αίμα ανά πάσα στιγμή στα Κέντρα Αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα :

Επειδή μάλιστα στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνουμε δεν μπορούν βεβαίως να ανταποκριθούν οι συνάδελφοι της περιφέρειας, σας έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι οι εθελοντές μας και όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα μπορούν να πηγαίνουν ανά πάσα στιγμή στα Κέντρα Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στη λίστα (βλ. εδώ). Ο αιμοδότης δηλώνει απλά ότι το αίμα προσφέρεται για την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής και συγκεκριμένα αναφέροντας τον αριθμό “13451” που είναι ουσιαστικά η ταυτότητά μας στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια και να τη στηρίξετε έμπρακτα. Όλοι μαζί, με κάθε μέλος της οικογένειάς μας, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, να αυξήσουμε την οικογένεια των αιμοδοτών μας. 

ngg_shortcode_0_placeholder

 
Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 8/12/22 – Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια
Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την Πέμπτη 8/12/22 – Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια
Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την Πέμπτη 8/12/22 – Ρίχνουμε «γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματός μας – Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται μία συγκινητική προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζα Αίματος της Ιονικής. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε κυρίως σύλλογοι συνταξιούχων και σε μεγάλο ποσοστό οι συνάδελφοί μας δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να αιμοδοτήσουν και αυτό βεβαίως καθιστά την προσπάθειά μας ιδιαιτέρως δύσκολη.

Η… άλλη πραγματικότητα όμως, που επίσης γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, είναι ότι εμείς οι Ιονικάριοι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες – άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί από την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαμε σε συναδέλφους που χρειάστηκαν αίμα τα τελευταία χρόνια.

«Γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής

Για αυτό και στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής, πλέον έχουμε «ρίξει γέφυρες» στη νέα γενιά της Ιονικής και ελπίζουμε στη στήριξή της! Ήδη το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία αυξανόμενη ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση που αφήνει σημάδια αισιοδοξίας.

Έχοντας μία πολύ καλή εκκίνηση σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία με την ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία του Μαΐου, η Επιτροπή Αιμοδοσίας της Ιονικής διοργανώνει νέα αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, Πλατεία Κοτζιά) ώρες 09:00 – 13:30, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Α. Λαϊκού.


Θέλουμε όλοι να νιώσετε και να γίνετε συμμέτοχοι αυτής της πολύ σημαντικής προσπάθειας.

Για την επιτυχία της νέας στρατηγικής που χάραξε η Επιτροπή Αιμοδοσίας της Ιονικής, μπορείτε όλοι να έχετε σημαντικό ρόλο. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματός μας σας καλούμε θερμά να κινητοποιήσετε τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας προκειμένου να συνδράμουν την προσπάθειά μας.

Άλλωστε η αιμοδοσία είναι μία πράξη ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που συμβάλλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των συναδέλφων μας και του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος όταν βρεθούν σε κρίσιμη ανάγκη για αίμα.

Οι Ιονικάριοι, με το πείσμα που μας διακατέχει και τη μοναδική κουλτούρα αλληλεγγύης, θεωρούμε βέβαιο ότι θα επιτύχουμε και στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματός μας. Και είμαστε σίγουροι ότι θα συνδράμετε σε αυτή τη δράση και θα πείσετε ένα τουλάχιστον μέλος της οικογένειάς σας να συμμετάσχει στην Εθελοντική Αιμοδοσία της 8ης Δεκεμβρίου.

Ζητάμε την ευαισθητοποίηση και κινητοποίησή σας, αλλά και να μας ενημερώσετε έγκαιρα για το συγγενή ή φίλο σας που θα αιμοδοτήσει, ώστε να διαμορφώσουμε καταλλήλως το πρόγραμμα και να μην ταλαιπωρηθούν οι αιμοδότες.

Επειδή, όπως πάντα, έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, περιμένουμε και πιστεύουμε στη συμμετοχή και ενεργοποίησή σας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε και σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά, περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και δίνουμε πλέον ραντεβού στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Ιονικής στις 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια και να τη στηρίξετε έμπρακτα. Όλοι μαζί, με κάθε μέλος της οικογένειάς μας, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, να αυξήσουμε την οικογένεια των αιμοδοτών του Συλλόγου μας. Είναι στο χέρι όλων μας να ξανακάνουμε την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής μεγάλη ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες των συναδέλφων!

.

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 09:00 έως 13:30

στα γραφεία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

.

Υ.Γ. Οι εθελοντές μας και όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα μπορούν να πηγαίνουν ανά πάσα στιγμή στα Κέντρα Αιμοδοσίας που βρίσκονται στη λίστα (βλ. εδώ). Ο αιμοδότης δηλώνει απλά ότι το αίμα προσφέρεται για την τράπεζα αίματος των Συλλόγων μας και συγκεκριμένα αναφέροντας τον αριθμό “13451” που είναι ουσιαστικά η ταυτότητά μας στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας.

Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΓΓΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΒΑΔΑΛΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΒΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΠΑΒΕΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΡΟΥΒΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΒΩΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΦΡΑΝΤΖΗ ΒΙΒΙΑΝ