Καλό ταξίδι Θανάση

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 56 ετών ο συνάδελφός μας Θανάσης Ζανιάς, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Νέο Ηράκλειο, τη Νέα Ζωή, το Περιστέρι, το Μπουρνάζι, την Παναγή Τσαλδάρη, το Κεντρικό και το Δάσος Χαϊδαρίου. Τον Θανάση διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και η ξαφνική του απώλεια σίγουρα συγκλόνισε τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να έχουν συνυπηρετήσει μαζί του, οι οποίοι θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό. Μάλιστα, ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ακόμα εν ενεργεία, μόλις πριν λίγες μέρες είχε επισκεφθεί το Σύλλογό μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την αποχώρησή του από την τράπεζα, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να την υλοποιήσει.

Η απώλειά του βέβαια αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Κομπούλα και την κόρη του Αλεξάνδρα, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου γίνεται την Παρασκευή 7.6.24, ώρα 10.00 π.μ., στον ιερό κοιμητηριακό ναό Αγίου Λαζάρου στο κοιμητήριο Περιστερίου, όπου και θα ακολουθήσει η ταφή.

Καλό ταξίδι Θανάση!