Γλέντι, τραγούδι και χορός την Παρασκευή 16.2.24 στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας στην Αθήνα στο κέντρο «Πέραν» (φωτογραφίες) – Σειρά παίρνει η Θεσσαλονίκη στις 23.2.24

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας για την Αθήνα, στο κέντρο «Πέραν». Ήταν η πρώτη κοπή πίτας μετά τη συγχώνευση των Συλλόγων και της υλοποίησης του μεγάλου οράματος της Ιονικής Οικογένειας για ενότητα του χώρου μας και αυτό το στοιχείο σίγουρα προσέθεσε μία επιπλέον ιδιαιτερότητα στην περίσταση. Και επειδή βέβαια η κοπή πίτας για να καλωσορίσουμε μαζί το νέο έτος έχει καταστεί πλέον θεσμός όπου διασκεδάζουμε με την ψυχή μας και περνάμε μαζί μία υπέροχη Ιονική βραδιά, όλοι οι συνάδελφοι περιμέναμε αυτή τη βραδιά με ανυπομονησία.

Και βεβαίως οι προσδοκίες μας επιβεβαιώθηκαν πλήρως!

Σε μία πραγματικά υπέροχη εκδήλωση, με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή από τους συναδέλφους που γέμισαν το κέντρο που μας φιλοξένησε, οι Ιονικάριοι που δώσαμε το παρών διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, τραγουδήσαμε πολυαγαπημένα τραγούδια, χορέψαμε μέχρι… τελικής πτώσεως και ξεφαντώσαμε μέχρι αργά το βράδυ, σε μία φανταστική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη για το συνεχές κέφι και τη ζωντάνια όλων των συμμετεχόντων!


· Η προσέλευση των συναδέλφων ξεκίνησε σταδιακά λίγο πριν τις 9:00 μ.μ. και μέσα στην επόμενη ώρα το κέντρο ήταν γεμάτο, αφού η ανυπομονησία όλων ήταν μεγάλη

· Παράλληλα, άρχισαν να σερβίρονται τα πρώτα απολαυστικά εδέσματα συνοδεία κρασιού και δημιουργήθηκε η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το γλέντι που θα ακολουθούσε!

· Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας καλωσόρισε και επίσημα τους συναδέλφους και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση!

· Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή και τα μέλη του Δ.Σ. συνάδελφοι Δημήτρης Γιακωβάκης, Άρης Γεωργίου, Γιάννης Σοφιανόπουλος, Κώστας Στεφανής και Παναγιώτης Χαλικιάς για να ευχηθούν η νέα χρονιά να είναι καλότυχη για το χώρο της Ιονικής και να κόψουν την πίτα μας.

· Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο συνάδελφος Δημήτρης Γιακωβάκης και μάλιστα τον τυχερό λαχνό για το κωνσταντινάτο φλουρί κέρδισε η σύζυγός του Μαρία Γιακωβάκη! Τους ευχόμαστε υγεία και ευτυχία για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους!

· Μετά το πέρας της κοπής της πίτας, είχε φτάσει η ώρα να ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα και να δοθεί το έναυσμα για το γλέντι! Πρώτα βγήκε στη σκηνή η τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα για να μας ζεστάνει με τις όμορφες ερμηνείες της σε υπέροχα, κλασικά, λαϊκά ελληνικά τραγούδια και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οποίος μας χάρισε ένα πρόγραμμα με μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

· Η καλή διάθεση και ενέργεια που έδωσαν στην εκδήλωση οι συνάδελφοι, είχαν ως αποτέλεσμα από τις πρώτες κιόλας νότες να ξεκινήσουν οι χοροί και όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο γέμιζε η πίστα, με το τραγούδι, το χορό και το γλέντι να συνεχίζουν ακατάπαυστα όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

· Ευχόμαστε το 2024 να είναι μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για τους απανταχού Ιονικάριους, με την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον που δημιουργεί η ενότητα του χώρου μας!


Υ.Γ.1. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας που συνετέλεσαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και τους υπεύθυνους του Κέντρου “Πέραν” για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους.

Υ.Γ.2. Και μην ξεχνάτε ότι σειρά παίρνει τώρα η Θεσσαλονίκη, αρχικά με τη συγκέντρωση ενημέρωσης στο Εργατικό Κέντρο της πόλης αυτήν την Πέμπτη 22.02.24 ώρα 18:00 (βλ. εδώ) και στη συνέχεια με την κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23.02.24 στο κέντρο «Νόστος» ώρα 21:00 (βλ. εδώ).

Υ.Γ.3. Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ξεκινήσουν σύντομα περιοδείες ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό τη Ρόδο.