Όλοι και όλα έτοιμα για την κοπή πίτας της Αθήνας (σήμερα Παρασκευή 16/2, ώρα 21:00, στο κέντρο “Πέραν” – Λεωφ. Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα)! Θα είμαστε όλοι εκεί! 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου (ώρα προσέλευσης 21:00 μ.μ.) στο γνωστό κέντρο «Πέραν» (Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα), θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του Συλλόγου μας!

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει την κοπή πίτας που θα είναι τυχερή για όποιον κερδίσει το φλουρί κωνσταντινάτο που θα προσφέρει ο Σύλλογός μας, θα ακολουθήσει γεύμα με πλούσιο μενού και βέβαια όσο… βαθαίνει η βραδιά, θα φουντώσει και το γλέντι!

Για το μουσικό πρόγραμμα θα φροντίσουν ο Δημήτρης Κοντογιάννης και η Θεοδοσία Στίγκα συνοδεία ορχήστρας, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μας ξεσηκώσουν! Και βέβαια, όπως κάθε φορά σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, θα κάνουν και την guest εμφάνισή τους τα «αηδόνια» της Ιονικής Οικογένειας!

· Σας παρακαλούμε να προσέλθετε εγκαίρως, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτήν την υπέροχη βραδιά.

· Όσοι συνάδελφοι έχετε ήδη καταβάλει τα χρήματα, θα λάβετε την πρόσκληση στην είσοδο.

· Με την πρόσκληση θα σερβιριστείτε πλήρες μενού.

· Οι… τελευταίοι που ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, προλαβαίνετε για λίγο ακόμα να επικοινωνήσετε με τους Συλλόγους μας!

 

Είμαστε λοιπόν όλοι έτοιμοι για αυτήν τη βραδιά που είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνει σε όλους αξέχαστη, αφού θα βρεθούμε μαζί και θα γλεντήσουμε με την ψυχή μας!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!