Συνεχίζεται η αντικαταστατική λειτουργία του Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ με ευθύνη του Προέδρου της Αλέξανδρου Τζούλη!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Προ ολίγων ημερών σας είχαμε ενημερώσει για τις ντροπιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ της 15.09.23 (βλ. εδώ).

Μετά από αυτές τις σκηνές – όνειδος που στιγμάτισαν το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, αναμέναμε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του – με πρώτο βέβαια τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Τζούλη – προκειμένου να μπούμε σταδιακά σε μία τροχιά ομαλοποίησης.

Προς έκπληξη και μεγάλη δυσαρέσκειά μας όμως διαπιστώνουμε ότι ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζούλης αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του και αποδεικνύεται ανεπαρκής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ομοσπονδία μας, παραβιάζοντας μάλιστα το καταστατικό.

Μετά την αποστολή σχετικού αιτήματος (βλ. στο τέλος του παρόντος) από 5 μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ (Ευσταθίου Κωνσταντίνος, Κάλτσας Ιωάννης, Κυριακάκης Βασίλειος, Φιλιππόπουλος Σαράντος, Ψωμιάδης Ιωάννης) για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. – όπως είναι υποχρεωμένος να πράξει ο Πρόεδρος βάσει καταστατικού όταν έχει προηγηθεί επιστολή 5 μελών του Δ.Σ. – με θέματα τη νόμιμη εκλογή Γ. Γραμματέα και τον προπηλακισμό μέλους του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. απέστειλε επιστολή για σύγκληση Δ.Σ. στις 27.09.23 με άσχετα θέματα (ουσιαστικά η συνέχιση του Δ.Σ. της 15.09.23 που διακόπηκε βιαίως λόγω των προαναφερθέντων γεγονότων), παραβιάζοντας ευθέως το καταστατικό.

Τον καλούμε επιτέλους να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες, τις καταστατικές υποχρεώσεις και να ανταποκριθεί στην ευθύνη του για την ομαλή λειτουργία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας! Είναι αυτονόητο βέβαια ότι οι 5 υπογράφοντες το σχετικό αίτημα δεν πρόκειται να παραστούμε στη συνεδρίασης της 27.09.23, μέχρι να ευθυγραμμιστεί ο Προέδρος με τη νομιμότητα και το καταστατικό!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΜΑ (πατήστε εδώ)