Καλό ταξίδι Γιάννη

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 73 ετών ο συνάδελφός μας Γιάννης Μακρής που είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, τον Κορυδαλλό, τη Σόλωνος, την Ηλιούπολη, τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων, τη Ναυαρίνου, τη Διεύθυνση Πιστωτικής Πολιτικής και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου. Ο Γιάννης ήταν ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην τράπεζα, μία μοναδική παρουσία που έχαιρε της εκτίμησης όλων των συναδέλφων που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του και είναι βέβαιο ότι δε θα τον ξεχάσουν ποτέ. Επίσης, η μεγάλη του αγάπη ήταν η επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), έχοντας υπηρετήσει το άθλημα επί σειρά ετών τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας στην ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στα αδέρφια του Ηλία και Άγγελο, καθώς και στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει αύριο, Πέμπτη 1.6.23 ώρα 11:00 π.μ. στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, ενώ η ταφή του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Κολλίνες Αρκαδίας.

Καλό ταξίδι Γιάννη!