ΠΕΜΠΤΗ 1.6.23 ΟΛΟΙ στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (οδός Λουκάρεως, 2ος όροφος, Αίθουσα Δ80)! Κρίνεται το μέλλον του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και της επικουρικής μας σύνταξης! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως, γνωρίζετε, στις 8.5.23 ξεκίνησε η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, στην οποία κατηγορούνται 6 μέλη της τότε διοίκησης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ταμείου.

Ωστόσο, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ουσιαστικά η δίκη διακόπηκε λόγω ασθένειας της Εισαγγελέως της έδρας και η εκδίκαση μετατέθηκε για την Πέμπτη 1η Ιουνίου ώρα 09:00 π.μ., στην ίδια Αίθουσα Δ80, στο 2ο όροφο του Εφετείου Αθηνών.

Στη διαδικασία είχε δώσει το παρών πλήθος συναδέλφων μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, για να παρακολουθήσουν την έναρξη της δίκης και οι Σύλλογοί μας τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Όπως σας έχουμε τονίσει, σας έχουμε όλους ανάγκη σε αυτή τη διαδικασία μιας και η εξέλιξη της συγκεκριμένης δίκης συνδέεται άμεσα με το μέλλον και την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης.

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτούς που θεωρούν το Ταμείο ΜΑΣ «τσιφλίκι» τους και έριξαν στον Καιάδα 55,5 εκατ. ευρώ από τις εισφορές μας με την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK να μείνουν ατιμώρητοι!

Αυτή η υπόθεση θα κρίνει οριστικά το μέλλον της επικουρικής μας σύνταξης.

· Δε χωράει πλέον άλλη αδιαφορία και εφησυχασμός…

· Δεν αρκεί πια μόνο η παρουσία των νομικών μας συμβούλων, των στελεχών των Συλλόγων μας και των μαρτύρων μας.

· Δεν πρέπει να λείψει κανένας από αυτή τη μείζονος σημασίας διαδικασία για την ασφάλισή μας, για τη ζωή μας!

 

Πέμπτη 1.6.23 ώρα 09:00

Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

(οδός Λουκάρεως, 2ος όροφος)

Αίθουσα Δ80

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!