Αναβλήθηκε λόγω αποχής των συνηγόρων η δίκη των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK – Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σήμερα, Πέμπτη 1.6.23, θα γινόταν η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, στην οποία κατηγορούνται 6 μέλη της τότε διοίκησης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ταμείου.

Ωστόσο, η σημερινή εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω συμμόρφωσης των συνηγόρων στη σχετική απόφαση της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων, κατά την οποία οι δικηγόροι απέχουν από την εκδίκαση ποινικών υποθέσεων στο Εφετείο μετά τη δεύτερη διακοπή σε άλλη δικάσιμο χωρίς να έχει εκφωνηθεί η υπόθεση, πράγμα που συνέβη σε αυτήν την περίπτωση.

Στη σημερινή διαδικασία παραβρέθηκε πλήθος συναδέλφων μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, για να παρακολουθήσουν την έναρξη της δίκης και οι Σύλλογοί μας τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Όπως σας έχουμε τονίσει, σας έχουμε όλους ανάγκη σε αυτή τη διαδικασία μιας και η εξέλιξη της συγκεκριμένης δίκης συνδέεται άμεσα με το μέλλον και την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης.

Πρέπει να κατανοήσετε όλοι ότι δεν πρόκειται για έναν αγώνα απλά των στελεχών των Συλλόγων μας, αλλά αφορά όλους τους ασφαλισμένους του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που οφείλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας για τη διάσωση της επικουρικής μας ασφάλισης!

Η επόμενη εκδίκαση προσδιορίστηκε για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Άλλωστε, εμείς δε σταματάμε να ασχολούμαστε με κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης και το επόμενο διάστημα να αναμένετε αποκαλύψεις και νέες ενέργειες για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο!