Καλό ταξίδι Γιάννη

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 68 ετών ο συνάδελφός μας Γιάννης Σούλας, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Θεσσαλονίκης στην Επταλόφου, τη Σταυρούπολη, την Πύλη Αξιού, τη ΒΙΠΕ και τη Διεύθυνση Γενικών Λειτουργιών (ΚΥΚ3). Τον Γιάννη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και ήταν ένας ξεχωριστός συνάδελφος, με βαθιές γνώσεις στο τραπεζικό-εμπορικό αντικείμενο και μάλιστα είχε περάσει από κρίσιμες θέσεις σε σημαντικά τμήματα για τη λειτουργία της τράπεζας. Ο εκλιπών όμως ήταν και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να συνυπηρετήσουν μαζί του, ενώ ήταν και εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού μας.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Άρτεμη, τα παιδιά τους Αναστασία (Νατάσα) και Ανδρέα και την αδερφή του Καλλιόπη, οι οποίο θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει αύριο, Πέμπτη 8/12, ώρα 15:30 μ.μ., στην Παντοβασίλισσα Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Νέας Τρίγλιας. Η Νέα Τρίγλια είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, ένας τόπος που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ ο εκλιπών και είχε δεθεί ιδιαιτέρως μαζί του.

Καλό ταξίδι Γιάννη!