«Τέρμα τα γκάζια» με το συνάδελφο Γιώργο Παπαβασιλείου

Η ιδιότητα του τραπεζοϋπαλλήλου για αρκετούς συναδέλφους μας ήταν… περαστική από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και είτε πριν είτε μετά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς βέβαια να σταματούν ποτέ να είναι μέλη της Ιονικής Οικογένειας. Εμείς πάντα ενδιαφερόμαστε να παρουσιάζουμε τις δραστηριότητες των συναδέλφων που ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια της τράπεζας.

Ο εξαιρετικός συνάδελφός μας Γιώργος Παπαβασιλείου -ένας από τους ηρωικούς «300» που δεν άφησαν ποτέ το Σύλλογο της Ιονικής – είναι ένας από αυτούς τους συναδέλφους που μετά τη μακρά πορεία του στην τράπεζα, καθώς υπηρέτησε στο Κεντρικό, τη Λεωφόρο Καβάλας, τον Πειραιά, τη Σαχτούρη, την Καλλίπολη, το Κερατσίνι, τον Άγιο Δημήτριο, την Αργυρούπολη και τα Πετράλωνα, αποφάσισε να ασχοληθεί με έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο.

Η αγάπη του για τα μηχανοκίνητα μέσα και οι γνώσεις του τον οδήγησαν να ανοίξει απόλυτα επιτυχημένα το συνεργείο επισκευής μοτοσυκλετών και πώλησης ανταλλακτικών και αξεσουάρ «Motolifting» στον Άλιμο (Δωδεκανήσου 15, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό μετρό Ηλιούπολη).

Μάλιστα, ο Γιώργος θα ξεκινήσει άμεσα συνεργασία με το Συνεταιρισμό μας ώστε τα μέλη του να μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του συναδέλφου σε μοναδικές τιμές!

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις των δίτροχων, σας καλούμε προς όφελός σας να εμπιστευθείτε τον Γιώργο για τυχόν προβλήματα και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε και θα βρείτε ένα σταθερό σύμμαχο στη… δίκυκλη ενασχόλησή σας!

. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κλήση 6957042121

 

Motolifting

 

m.me/1552184965033516

 

papageorge7@gmail.com

.

.