ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ – “Διπλή” χαρά για την οικογένεια Κουκουζή!

Η ιστοσελίδα μας έχει φιλοξενήσει πολλές φορές το ανεξάντλητο συγγραφικό έργο του συνάδελφου Δημήτρη Κουκουζή. Η πολύπλευρη προσωπικότητά του τον βοήθησε να αναδειχθεί και κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην τράπεζα, αφού ξεκινώντας από απλός υπάλληλος έφτασε μέχρι τη θέση του Υποδιευθυντή στη Διεύθυνση Δικαστικού. Κατά τη γνώμη μας βέβαια, του άξιζαν πολλά περισσότερα, δυστυχώς, όμως, άλλοι παράγοντες δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να εξαντλήσει το περιθώριο εξέλιξής του στο τμήμα που υπηρέτησε.

Η ζωή, όμως, κάποιες φορές, έχει τους δικούς της τρόπους να ανταμείβει τους άξιους που παρουσιάζουν διαρκή προσφορά στο περιβάλλον τους…

Το μεγαλύτερο δώρο για τον Δημήτρη και την επίσης συνάδελφό μας σύζυγό του, Ελένη Κοσμίδου-Κουκουζή, τους χάρισαν ο γιος του Δημήτρης, δικηγόρος στο επάγγελμα και η σύζυγός του Στέλλα Διαμαντοπούλου, πτυχιούχος Νομικής που εργάζεται στον ΟΤΕ, φέρνοντας στο κόσμο δίδυμες εγγονούλες!

Εμείς ευχόμαστε κουράγιο στους γονείς για τις διπλές… υπερωρίες που θα κάνουν στο εξής και στον παππού Δημήτρη και τη γιαγιά Ελένη να απολαύσουν την όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν, όπως δικαιωματικά τους αξίζει.