Τριήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στην αργία της 25ης Μαρτίου (Κυριακή 23.03 – Τρίτη 25.03)! Λευκάδα – Νεκρομαντείο Αχέροντα – Πάργα – Πρέβεζα – Μεγανήσι – Σκορπιός – Ναύπακτος

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η τελευταία – εξαιρετική – εκδρομή του Συλλόγου μας έγινε στην Τουρκία το φθινόπωρο και γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς αδημονείτε για τον επόμενο προορισμό μας. Εμείς βεβαίως δε σταματάμε ποτέ να κάνουμε τους σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό μας για τις επόμενες εξορμήσεις μας!

Αν και ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα, εμείς κοιτάζουμε ήδη… μπροστά προς την άνοιξη, την οποία και θα καλωσορίσουμε με μία ακόμα πολύ όμορφη εκδρομή, αυτή τη φορά εντός συνόρων! Ο Σύλλογός μας διοργανώνει τριήμερη περιήγηση σε μερικά πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα μέρη της Δυτικής Ελλάδας: Κυριακή 23 Μαρτίου με Τρίτη 25 Μαρτίου : Λευκάδα – Νεκρομαντείο Αχέροντα – Πάργα – Πρέβεζα – Μεγανήσι – Σκορπιός – Ναύπακτος.


ΛΕΥΚΑΔΑ- ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ  ΜΕΓΑΝΗΣΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ANAΧΩΡΗΣΗ : 23/03/2025 – EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 25/03/2025

 

 

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ ΑΧΕΡΟΝΤΑ –  ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Συγκέντρωση το πρωί στις 07:30 π.μ. και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις  για το αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα, όπου και θα πραγματοποιηθεί προαιρετική επίσκεψη (είσοδος με ειδική έκπτωση για το Σύλλογο 3 ευρώ). Συνεχίζουμε για  τη φημισμένη, πανέμορφη κωμόπολη της Πάργας, όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό φαγητό. Ακολούθως θα κατευθυνθούμε στην Πρέβεζα για να κάνουμε τις βόλτες μας και να πιούμε το καφεδάκι μας και μετά θα πάρουμε το δρόμο μας για το ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας. Θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας και εν συνεχεία θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος πριν το δείπνο μας.

 

2η ΜΕΡΑ : ΛΕΥΚΑΔΑ περιήγηση  νησιού & κρουαζιέρα

Θα πάρουμε το πλούσιο πρωινό μας ώστε να πάρουμε δυνάμεις για τη γεμάτη μέρα που θα ακολουθήσει. Θα αναχωρήσουμε για το κοσμοπολίτικο Νυδρί όπου στις 10.00 π.μ., εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, ξεκινά η προαιρετική 3ωρη κρουαζιέρα (κόστος 15 ευρώ το άτομο), στην οποία θα δούμε τη σπηλιά του Παπανικολή στο Μεγανήσι, θα κάνουμε στάση στο Βαθύ για καφέ και εν συνεχεία θα επιστρέψουμε στο Νυδρί, περνώντας από το θρυλικό νησί του Ωνάση, το Σκορπιό, με τα γαλαζοπράσινα νερά. Από το Νυδρί θα ακολουθήσει εκδρομική εξόρμηση στο πανέμορφο νησί, για να γνωρίσουμε τα μυστικά του, μέσα από έναν πανοραμικό γύρο, με πρώτο σταθμό την πανέμορφη Βασιλική. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε ορεινή διαδρομή κατά μήκος των φημισμένων απόκρημνων ακτών με τα έντονα τιρκουάζ χρώματα των νερών τους, περνώντας από διάφορα χωριά, θα θαυμάσουμε από ψηλά το Κάθισμα και μέσω του γραφικού Αγίου Νικήτα, θα καταλήξουμε στην πόλη της Λευκάδας, όπου θα τελειώσει αυτή η πολύ όμορφη μέρα με το δείπνο μας.

 

3η ΜΕΡΑ : ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά από το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τη Μονή της Φανερωμένης στη Λευκάδα. Η Παναγία είναι η πολιούχος και προστάτιδα του νησιού. Προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πολύ όμορφη πόλη της Ναυπάκτου, όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για βόλτες και προαιρετικό φαγητό. Ακολούθως παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες θα φτάσουμε το βράδυ στην Αθήνα γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις !

 

TIMH KAT΄  ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ

210  €

TIMH KAT΄  ATOMO ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ

270  €

* Για τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου η εκδρομή θα επιδοτηθεί κατ’ άτομο 20 ευρώ (δηλαδή σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο το κόστος για κάθε μέλος θα είναι 190 ευρώ, ενώ σε μονόκλινο θα είναι 250 ευρώ)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές & καινούριο πούλμαν

  • 2 διαν/σεις  στη Λευκάδα, στο ανακαινισμένο 3 αστέρων Lefkas hotel  : https://hotellefkas.gr/ με πρωινό σε μπουφέ

  • 2 δείπνα με φαγητό και ποτό

  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

  • Δημοτικοί φόροι 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Κρουαζιέρα   

  • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  • ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΟYAΖΙΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

  • ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών δραστηριοτήτων έχουν μελετήσει πολύ καλά το πρόγραμμα και έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες!

Θα θαυμάσουμε ορισμένα από τα πιο όμορφα τοπία και γραφικά χωριά της Δυτικής Ελλάδας, ενώ βεβαίως θα επισκεφθούμε και χώρους σημαντικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Και βεβαίως, όπως και σε κάθε εκδρομή μας, θα είναι μόνιμα παρόν το κέφι και η καλή διάθεση που μας διακρίνει.

Γνωρίζετε πλέον ότι οι εκδρομές μας έχουν τεράστια ζήτηση, αφού υπάρχει μεγάλος αριθμός συναδέλφων που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτές. Επομένως, όσοι θέλετε να περάσετε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου παρέα με τη μοναδική Ιονική Οικογένεια, σας καλούμε να μη χρονοτριβήσετε και να σπεύσετε να κλείσετε θέσεις, επικοινωνώντας άμεσα με το Σύλλογό μας!

 

Υ.Γ. Για το κλείσιμο της κάθε θέσης απαιτείται προκαταβολή 100 ευρώ. Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή!