Να μη χανόμαστε… και πάντα θα βρισκόμαστε!

Γνωρίζετε ότι στο σύλλογό μας διατηρούν δικαίωμα εγγραφής όλοι οι συνάδελφοι, ακόμα και όσοι κάποια στιγμή αποχώρησαν από την τράπεζα και συνέχισαν σε άλλο επαγγελματικό κλάδο. Γιατί οι δεσμοί που σφυρηλατούνται εντός της ιονικής οικογένειας ξεπερνούν κατά πολύ τα στενά πλαίσια της επαγγελματικής συνεργασίας.

Η εξαίρετη συνάδελφός μας Νατάσα Τσαπανίδου που υπηρέτησε στο κατάστημα της Καβάλας επί δωδεκαετία, τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική σταδιοδρομία, καθώς την κέρδισε η Μέση Εκπαίδευση. Η Νατάσα διδάσκει σήμερα στο Γυμνάσιο της Χρυσούπολης, έχοντας δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με το σύζυγό της Θωμά Βραζάλη, το δωδεκάχρονο γιο τους Κωνσταντίνο και την εννιάχρονη κόρη τους Αντριάνα.

Η συνάδελφος μπορεί να αποχώρησε από την τράπεζα, αλλά παραμένει συναισθηματικά δεμένη με τα αξέχαστα χρόνια που έζησε στην τράπεζα. Αφού για να φανταστείτε, οι σημειώσεις που τη βοηθούν κατά τη διάρκεια της παράδοσης φυλάσσονται ακόμα σε ένα φάκελο με εμφανές το λογότυπο της Ιονικής!

Εμείς της ευχόμαστε να συνεχίσει στο ίδιο επιτυχημένο και ευτυχισμένο μονοπάτι ζωής που έχει ακολουθήσει. Δεν τη θεωρούμε απλά ένα μέλος του συλλόγου μας, αλλά μέλος της ιονικής οικογένειας, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει ότι αισθάνεται.

Η νοσταλγία της Ιονικής είναι ένα υπέρτερο συναίσθημα που αντέχει στο χρόνο και στην αλλαγή. Βλέπετε, μία φορά Ιονικάριος, για πάντα Ιονικάριος!