Μπέρδεψε την Πρωταπριλιά ο κος Γκιάτης!

Τελικά με τον μποναμά που προσφέρει πλέον απλόχερα ο κος Γκιάτης στους εργαζομένους με την επιστροφή εισφορών ιδίων και εργοδότη, ξεπέρασε ακόμα και τον ονειροπόλο εαυτό του! Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν έχουμε Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης και οι μποναμάδες είναι εκτός εποχής… Γιατί αν βρισκόμασταν σε εορταστική περίοδο θα μπορούσαμε λόγω των Άγιων Ημερών να δούμε το θέμα με μία άλλη διάσταση και την αντίστοιχη χαλαρή διάθεση.

Βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε μήπως ο κος Γκιάτης, που με τις τοποθετήσεις του συχνά-πυκνά φαίνεται να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, μπέρδεψε τις ημερομηνίες και νόμιζε ότι έχουμε… Πρωταπριλιά! Γιατί μόνο σαν δημοσίευμα-φάρσα μπορεί να εκληφθεί η αναγγελία οδηγιών για επιστροφή εισφορών του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στους εργαζομένους. Δυστυχώς, ούτε Πρωταπριλιά έχουμε, ούτε Χρισουγεννόσχολα και το θέμα δεν προσφέρεται για αστεία. Έχουμε 23 Σεπτεμβρίου, ο χρόνος κυλάει σε βάρος των ασφαλισμένων και η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη ώστε οι φάρσες ή οι άνευ ουσίας κινήσεις εντυπωσιασμού να είναι το λιγότερο ανάρμοστες.

Σύντομα, μάλιστα, θα σας αναλύσουμε πλήρως τα ελατήρια που εξώθησαν τον κο Γκιάτη να προχωρήσει σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Ες αύριον τα σπουδαία.