Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο “Ερρίκος Ντυνάν” και δωρεάν προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του προστάτη από την ιστοσελίδα iatrica.gr από 21-25 Σεπτεμβρίου

Ο σύλλογός μας σας γνωστοποιεί δύο σημαντικές ιατρικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, στο “Ερρίκος Ντυνάν” στα πλαίσια της Εβδομάδας Καρδιάς, στο διάστημα 21-25 Σεπτεμβρίου παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ειδικό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ).

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το “Ερρίκος Ντυνάν”:

Με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ειδικό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ), συμμετέχει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου), με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και την προώθηση της ιδέας της πρόληψης στον καρδιολογικό τομέα.
Στο πλαίσιο αυτό, για την εβδομάδα από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, τα Καρδιολογικά Τμήματα του ENHC κατάρτισαν και προσφέρουν – κατόπιν ραντεβού – πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.
Ειδικότερα, παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους καρδιολόγους, καθώς και δωρεάν Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
Για μια ολοκληρωμένη διαγνωστική εξέταση, όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει, απαραιτήτως, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε αιματολογικό έλεγχο (Γενική Αίματος – Σάκχαρο – Ουρία- κρεατινίνη – LDL –HDL – ολική χοληστερόλη – SGPT – SGΟT). Διαφορετικά μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις κατά την επίσκεψή τους στο ΕΝΗC, με χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους (ΕΟΠΥΥ), χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
Επιπλέον, επί ενδείξεων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, οι εξεταζόμενοι στο ΕΝΗC θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε Τεστ Κοπώσεως και Triplex Καρδιάς, χωρίς ιδία συμμετοχή, με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού κατά τις ώρες 8:00 – 15:00 από Δευτέρα 21/9 μέχρι και Παρασκευή 25/9 στα τηλέφωνα: 210-6972142, 210-6979272 και στο τηλεφωνικό κέντρο 210-6972000.
Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΝΗC για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, εξάλλου, οργανώνεται ειδική επιστημονική ημερίδα με θέμα την Ενδοκαρδίτιδα (Διαγνωστική Προσέγγιση – Νεότερες Εξελίξεις – Θεραπεία), την Πέμπτη 24/09/2015, στο Αμφιθέατρο ΕΝΗC (ώρες 13.00 -15.00).
Με την συγκεκριμένη εκδήλωση εγκαινιάζεται και το μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 που κατάρτισε η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΝΗC.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα (21-25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να κάνετε δωρεάν προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του προστάτη, κλείνοντας ραντεβού στην ιστοσελίδα www.iatrica.gr ή στο τηλέφωνο 214 214 70 20:

 

AFISES METRO 116cm x 176cm_3 themata