«Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες» – Παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφισσας Σοφίας Τριανταφυλλίδου την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ώρα 19:30, στον αύλειο χώρο της Αριστοτελείου Βιβλιοθήκης Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (γωνία Φιλιππουπόλεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου)  

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες μόλις μέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι η συναδέλφισσα Σοφία Τριανταφυλλίδου από τη Θεσσαλονίκη (κατάστημα Επταλόφου, Κέντρο Καταστημάτων, κατάστημα Αμπελοκήπων), την οποία γνωρίζετε μέσα από την αναδημοσίευση των εξαιρετικών ποιημάτων και διηγημάτων της στην ιστοσελίδα μας, παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο «Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες», στην Αθήνα.

Σειρά παίρνει ξανά η Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας, την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ώρα 19:30, στον αύλειο χώρο της Αριστοτελείου Βιβλιοθήκης Αμπελοκήπων (γωνία Φιλιππουπόλεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Μαζί με το έργο της Σοφίας, θα παρουσιαστεί και η ποιητική συλλογή «Ο καθρέφτης της Περσεφόνης» της Κορίνας Μαυράκη.

Όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τη Σοφία μέσα από τις δημιουργίες της τρέφουμε βαθιά εκτίμηση για την ίδια και το έργο της. Είμαστε βέβαιοι ότι το βιβλίο της θα είναι εξαιρετικό και αξίζει να δώσετε το παρών στην παρουσίασή του και βεβαίως να το διαβάσετε!

Της ευχόμαστε από καρδιάς το βιβλίο της να είναι… καλοτάξιδο και βεβαίως καλούμε τους Θεσσαλονικείς συναδέλφους, λάτρεις της λογοτεχνίας να δώσουν το παρών στην παρουσίαση και να στηρίξουν το έργο της αξιόλογης συναδέλφισσας!