Θερμά συλλυπητήρια στο συνάδελφο Νίκο Κάβουρα και την επίσης συνάδελφο κόρη του, Όλγα

Όλοι γνωρίζουμε και τρέφουμε αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης προς τον εκλεκτό συνάδελφό μας Νίκο Κάβουρα που υπηρέτησε στην τράπεζα αδιαλείπτως επί 42 χρόνια φτάνοντας στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και πλέον κατέχει τη θέση του Προέδρου του Συνεταιρισμού. Δυστυχώς, ο αγαπητός συνάδελφος περνάει την πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής του, αφού η επί πέντε δεκαετίες σύντροφός του Βάσω, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας για το μακρινό ταξίδι.

Η σύζυγος του συναδέλφου, ο οποίος υπηρέτησε σε πολλές διευθύνσεις κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του με μεγάλη επιτυχία, διατηρώντας άριστες σχέσεις με τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων, υπήρξε μία άριστη σύντροφος και αφοσιωμένη μητέρα, μία εξαίρετη οικογενειάρχης που ευτύχησε να δει τα παιδιά της Όλγα και Χάρη να πετυχαίνουν στη ζωή τους, χαρίζοντάς της τρία υπέροχα εγγονάκια.

Η Βάσω διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς με την ιονική οικογένεια και εκπροσωπώντας το σύνολο των συναδέλφων η Ιονική Ενότητα θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήρια στο συνάδελφο Νίκο, την κόρη της και επίσης συνάδελφο Όλγα, στο γιο της Χάρη και στα εγγόνια της Νίκο, Βίκτορα και Βασιλική-Ξένια.

Αγαπητέ Νίκο,

Η πικρή αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης και αδιαπραγμάτευτης αγάπης είναι δύσκολο για όσους μένουν πίσω να συμβιβαστούν με τη σκληρή πραγματικότητα. Δυστυχώς, όμως, η κοινή πανανθρώπινη μοίρα δεν μπορεί να αποτραπεί.

Η απώλεια της συντρόφου σου θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά αυτό που μένει είναι πάντοτε η μνήμη. Οι άνθρωποι ζουν με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα γίνουν ανάμνηση και η σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Βάσω είναι σίγουρο ότι δε θα ξεχαστεί και ως μία ζωντανή διαδικασία θα σας ακολουθεί για πάντα για όσα χτίσατε και ζήσατε μαζί.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης τη Δευτέρα, 31/8, στις 16:00 μ.μ.