Μία ακόμα διεκδίκηση του Συλλόγου μας και των νομικών μας συνεργατών με επιτυχημένη κατάληξη: Ξεκινούν οι πιστώσεις στους συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Πιστεύουμε πλέον ότι όλοι έχετε κατανοήσει ότι ο Σύλλογός μας είναι πρωτοπόρος στις νομικές και ασφαλιστικές ενέργειες και την αποτελεσματικότητα προς όφελος των συναδέλφων μας. Και αυτό όχι μόνο απλά στα λόγια, αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη!

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας ήταν από τους πρώτους πανελλαδικά που κίνησε ομαδικές αγωγές για τη διεκδίκηση των μνημονιακών περικοπών και των δώρων και επιδομάτων αδείας. Η άμεση αντίδρασή μας και βεβαίως η άρτια διαχείριση των αγωγών αυτών από το γραφείο του νομικού μας συνεργάτη δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου, είχε ως αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες πολύ νωρίτερα σε σχέση με αντίστοιχες διεκδικήσεις άλλων συλλόγων.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουν ήδη εκδοθεί αρκετές, θετικές αποφάσεις από τις εν λόγω ομαδικές αγωγές και μάλιστα πλέον ξεκινούν και οι πιστώσεις από τον ΕΦΚΑ των ποσών που έχουν επιδικαστεί!

Από το νομικό γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου πληροφορηθήκαμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες και πλέον προχωρούν προς εκτέλεση στον ΕΦΚΑ οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους συναδέλφους μας.

Είναι βεβαίως από τις πρώτες πιστώσεις που γίνονται πανελλαδικά για αυτές τις υποθέσεις της διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων, χάρη στην άμεση ενεργοποίηση του Συλλόγου μας και του γραφείου του δρ. Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ήρθαν σε γνώση μας, το επόμενο διάστημα, όσοι από τους συμμετέχοντες είχατε εκπροσωπηθεί από το γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών ή/και των δώρων, θα δείτε στους λογαριασμούς σας την πίστωση των ποσών που σας επιδίκασε το δικαστήριο, πλέον των τόκων, όπως σας τα έχουμε αναλύσει κάθε φορά για την εκάστοτε απόφαση. Τα ποσά που θα λάβετε ουσιαστικά είναι αυτά που επιδικάστηκαν, έντοκα από την ημερομηνία επίδοσης της αγωγής μέχρι την ημερομηνία πίστωσης.

Σας ενημερώνουμε μάλιστα ότι και η εφετειακή απόφαση που είχε επιδικάσει τα μεγάλα ποσά για τους συναδέλφους που είχαν εκπροσωπηθεί από το δρ. Παπακωνσταντίνου για τις μνημονιακές περικοπές, έχει ήδη δρομολογηθεί προς πίστωση στους δικαιούχους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές θα ενημερώνεστε προσωπικά, είτε από το Σύλλογό μας είτε από το γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις υποθέσεις αυτές.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο ΕΦΚΑ θα κάνει αυτές τις πιστώσεις ταυτόχρονα με τις συντάξεις ή σε διαφορετικές ημερομηνίες, επομένως οι συμμετέχοντες σε ομαδικές αγωγές είτε για τις μνημονιακές περικοπές είτε για τα δώρα, θα πρέπει να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας και όταν διαπιστώσετε ότι έγινε η καταβολή των ποσών να επικοινωνείτε με το Σύλλογό μας ή το γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να ελεγχθεί η ορθότητα της πίστωσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (πατήστε εδώ)

Η προσπάθεια διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων και επιδομάτων αδείας, ξεκίνησε πριν χρόνια σε μία περίοδο που οι περισσότεροι Σύλλογοι ακόμα βρίσκονταν σε αδράνεια σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Η άριστη διαχείριση αυτών των νομικών διεκδικήσεων κατέστησε για μία ακόμα φορά το Σύλλογό μας πρωτοπόρο και αποτελεσματικό και τους συμμετέχοντες συναδέλφους ωφελούμενους από τις ενέργειές μας. Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου μας και του νομικού μας συνεργάτη δρ. Παπακωνσταντίνου που έρχεται να προστεθεί σε σειρά επιτυχιών που είχαμε μέχρι σήμερα.

Να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε εξέλιξη και βεβαίως, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στο Σύλλογό μας.