Ένα όμορφο Ιονικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη με τη συγκέντρωση ενημέρωσης (22.2) και την εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας (23.2) – (φωτογραφίες)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας αποτελούμενη από τους συναδέλφους Σαράντο Φιλιππόπουλο, Παναγιώτη Χαλικιά, Δημήτρη Γιακωβάκη, Κωνσταντίνο Στεφανή και Μαρία Φιλιπποπούλου, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ένα Ιονικό διήμερο με τους συναδέλφους της συμπρωτεύουσας.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, αφού το απόγευμα διοργανώσαμε συγκέντρωση ενημέρωσης στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου έδωσαν το παρών τα στελέχη του Συλλόγου μας μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας και εκπρόσωπό μας στη Θεσσαλονίκη συνάδελφο Βασίλη Ανανιάδη, καθώς και η ασφαλιστική μας σύμβουλος συναδέλφισσα Μαρία Φιλιπποπούλου. Οι συνάδελφοι που έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με τα θέματά μας, αλλά και να ρωτήσουν συγκεκριμένα για τις δικές τους περιπτώσεις και να λάβουν προσωπική πληροφόρηση.
Μετά τις ομιλίες του Προέδρου, συνάδελφου Σαράντου Φιλιππόπουλου και των υπόλοιπων στελεχών του Συλλόγου μας, το λόγο πήρε η συναδέλφισσα Φιλιπποπούλου, η οποία προέβη σε αναλυτική παρουσίαση των ασφαλιστικών θεμάτων και βεβαίως στο τέλος απάντησε στις ερωτήσεις των συναδέλφων για όλα τα θέματα που τους απασχολούσαν.

Η εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συναδέλφων της συμπρωτεύουσας βεβαίως μας απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά το… κυρίως μενού του διημέρου «σερβιρίστηκε» την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με την κοπή πίτας του Συλλόγου μας!

Το ραντεβού μας με τους συναδέλφους είχε δοθεί στις 21:00 στο κέντρο «Νόστος». Όταν πλέον οι περισσότεροι είχαν συγκεντρωθεί, ξεκίνησε η εκδήλωση με τη σύντομη ομιλία του Προέδρου συνάδελφου Σαράντου Φιλιππόπουλου, ο οποίος καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας, με τη συναδέλφισσα Ελένη Κλεάνθη  να κερδίζει το κωνσταντινάτο φλουρί. Της ευχόμαστε υγεία κι ευτυχία, για την ίδια και την οικογένειά της!

Αρκετά όμως με τα… διαδικαστικά, αφού αμέσως μετά, άρχισε ένα ακόμα μεγάλο Ιονικό Γλέντι!

Ενώ τα υπέροχα εδέσματα και το κρασί υπήρχαν σε αφθονία, η ορχήστρα και οι τραγουδιστές ανέβασαν το κέφι στα ύψη, με τους συναδέλφους να κατακλύζουν την πίστα!

Αργά το βράδυ πλέον μία ακόμα απολαυστική Ιονική βραδιά και το Ιονικό μας διήμερο, είχαν φτάσει στο τέλος τους.

Τα στελέχη του Συλλόγου μας χαρήκαμε ιδιαιτέρως που βρεθήκαμε για μία ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη και συναντηθήκαμε με τους συναδέλφους της συμπρωτεύουσας. Και βεβαίως να παραμένετε σε εγρήγορση γιατί, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδος για την ενημέρωση των συναδέλφων και σφυρηλάτηση των δεσμών της Ιονικής Οικογένειας!