Ο Σύλλογός μας δίνει ραντεβού με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο θέατρο «Άλσος» (Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως), την Κυριακή 31.3.24 – Κλείστε άμεσα θέσεις!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι βεβαίως ένας από τους πλέον αγαπημένους σύγχρονους μουσικοσυνθέτες, έχοντας στο ενεργητικό του εδώ και χρόνια μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια που συντροφεύουν τις ζωές μας.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στο θέατρο «Άλσος» κάθε Κυριακή και δε θα χάσουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μία όμορφη μουσική βραδιά με πολλά καινούργια και παλιά τραγούδια του!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ώρα 20:30, θα δώσουμε το παρών στο θέατρο «Άλσος» (Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως) για να απολαύσουμε μεγάλες, διαχρονικές, λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, με ηγέτη πάντα τον Σταμάτη Κραουνάκη και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τα βράδια της Κυριακής στα ωραιότερα όνειρα!

Σταμάτης Κραουνάκης και μαζί με μια ψυχή, αλφαβητικά

Δημήτριος Ανδρεάδης – πιάνο
Χρήστος Γεροντίδης – τραγούδι
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι ισπανικό λαούτο
Κοσμάς Κοκόλης – μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι
Κώστας Μπουγιώτης – τραγούδι
Πένυ Ξενάκη – τραγούδι
Θεολόγος Παπανικολάου – βιολί, τραγούδι
Λάμπρος Παπανικολάου – κοντραμπάσο
Γιώργος Στιβανάκης – τραγούδι
Γιώργος Ταμιωλάκης – βιολοντσέλο

 

Ο Σύλλογός μας βεβαίως εξασφάλισε πολύ καλές θέσεις με τραπέζια μπροστά στη σκηνή και εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ (από 30 ευρώ), επομένως σπεύσατε άμεσα να κλείσετε θέσεις! Στην τιμή περιλαμβάνεται ανά 4 άτομα μία πιατέλα με φρούτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι θέσεις κλείνονται αποκλειστικά μετά την καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου!