Το Ιονικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη προ των πυλών! Όλα έτοιμα για τη σημερινή (22.2.24) συγκέντρωση ενημέρωσης και την αυριανή (23.2.24) εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας στη συμπρωτεύουσα!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μετά από την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου μας στην Αθήνα (βλ. εδώ), σειρά παίρνει η Θεσσαλονίκη!

Ο Σύλλογός μας έχει διοργανώσει ένα απόλυτα… Ιονικό διήμερο στο οποίο θα βρεθούμε μαζί με τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους!

Η αρχή θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 22.02.24 με τη συγκέντρωση ενημέρωσης στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (βλ. εδώ), για τους συναδέλφους της συμπρωτεύουσας, όπου θα αναλυθούν όλα τα σημαντικά ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα και θα γίνει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο της Ιονικής.

Στη συγκέντρωση θα δώσουν το παρών στελέχη του Συλλόγου μας και η ασφαλιστική μας σύμβουλος συναδέλφισσα Μαρία Φιλιπποπούλου και βεβαίως μετά την ενημέρωση θα έχετε την ευκαιρία να απευθύνετε ερωτήσεις και να λύσετε τις απορίες σας.

Επομένως και επειδή βεβαίως δεν έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε συχνά μαζί, είναι σαφώς μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να ξεδιαλύνετε όσα σας απασχολούν, αλλά και για να ενημερωθείτε για θέματα που πιθανώς σας έχουν διαφύγει, οπότε καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική προσέλευση σε αυτήν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συγκέντρωση ενημέρωσης.

 

Αύριο, Παρασκευή 23.2.24, η κοπή πίτας του Συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη

Το κυρίως… πιάτο του Ιονικού διημέρου, θα «σερβιριστεί» αύριο, Παρασκευή 23.2.24, ώρα 21:00 στο κέντρο «Νόστος» (Αριστοτέλους 1, Εύοσμος – πρώην κτίριο «Μαρόκο»), όπου θα κόψουμε την πίτα του Συλλόγου μας (βλ. εδώ) και βεβαίως θα διασκεδάσουμε με το μοναδικό τρόπο που μόνο εμείς οι Ιονικάριοι ξέρουμε!

· Σας παρακαλούμε να προσέλθετε εγκαίρως, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτήν την υπέροχη βραδιά.

· Όσοι συνάδελφοι έχετε ήδη καταβάλει τα χρήματα, θα λάβετε την πρόσκληση στην είσοδο.

· Με την πρόσκληση θα σερβιριστείτε πλήρες μενού.

· Οι… τελευταίοι που ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, προλαβαίνετε για λίγο ακόμα να επικοινωνήσετε με το Σύλλογό μας!

Είμαστε λοιπόν όλοι έτοιμοι για αυτήν τη βραδιά που είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνει σε όλους αξέχαστη, αφού θα βρεθούμε μαζί και θα γλεντήσουμε με την ψυχή μας για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Ιονικό διήμερο στη Νύμφη του Θερμαϊκού!