Όλα έτοιμα για τη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου μας με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου εμβέλειας καθηγητή Γιώργο Παξινό (Κυριακή 19.11.23 ώρα 18:00 – Φιλολογικός Σύλλογος «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα)! Λόγω αδυναμίας του διαδικτύου στο χώρο της εκδήλωσης δεν θα είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοσή της, αλλά όλοι οι συνάδελφοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν τις επόμενες μέρες μέσα από την ιστοσελίδα μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τα πάντα είναι έτοιμα για την εκδήλωση του Συλλόγου μας (βλ. εδώ) με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Παξινό, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ώρα 18:00 στο Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα), ενώ ταυτόχρονα κορυφώνεται και το ενδιαφέρον των συναδέλφων που θα δώσουν το παρών.

Όλοι όσοι θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση, όπου επίσης θα συμμετάσχει και η Χορωδία Fons Musicalis (Μουσική Πηγή), υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Κωστή Κωνσταντάρα, ανυπομονούμε να ζήσουμε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ο Σύλλογός μας μάλιστα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης, ωστόσο ορισμένα τεχνικά θέματα (που αφορούν κυρίως τη χαμηλή απόδοση του διαδικτύου στο κέντρο της Αθήνας) δεν το επιτρέπουν.

Βέβαια, όλοι οι συνάδελφοι που δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, αφού η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί στο σύνολό της και θα δημοσιευτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα μας!