Η εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου εμβέλειας καθηγητή Γιώργο Παξινό (Κυριακή 19.11.23 ώρα 18:00 – Φιλολογικός Σύλλογος «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα) θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες facebook και youtube του Συλλόγου μας – Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η εκδήλωση του Συλλόγου μας (βλ. εδώ) με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Παξινό, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ώρα 18:00 στο Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα) πλησιάζει και «φουντώνουν» πλέον οι διεργασίες διοργάνωσής της, ενώ ταυτόχρονα κορυφώνεται και το ενδιαφέρον των συναδέλφων που θα δώσουν το παρών.

Ήδη πάρα πολλοί συνάδελφοί μας έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και για αυτό συμβουλεύουμε και τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να μη χάσουν αυτή τη μοναδική εκδήλωση, να επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμματεία του Συλλόγου μας προκειμένου να κλείσουν θέση.

Όλοι όσοι θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Κυριακής, όπου επίσης θα συμμετάσχει και η Χορωδία Fons Musicalis (Μουσική Πηγή), υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Κωστή Κωνσταντάρα, ανυπομονούμε να ζήσουμε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Για όσους όμως δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, οι Σύλλογοί μας φρόντισαν προκειμένου να υπάρξει ζωντανή μετάδοσή της!

Όσοι λοιπόν θελήσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση, μπορείτε την Κυριακή 19.11.23 ώρα 18:00 μ.μ., να συνδεθείτε στη σελίδα του facebook και του youtube του Συλλόγου μας (απαιτείται εγγραφή) :

· Facebook (πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο)

https://www.facebook.com/ionikienotita.gr/

(όσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι, κάνετε like στη σελίδα) -> Πατάτε στο σύνδεσμο της εκδήλωσης και αναμένετε να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση

· Youtube (πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο)

https://www.youtube.com/channel/UCH6Iy_UpyPrL7EXB3SyBplA

-> Πατάτε Εγγραφή -> Πατάτε στο σύνδεσμο της εκδήλωσης και αναμένετε να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση