Καλό ταξίδι Γιώργο

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 65 ετών ύστερα από μακρά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφός μας Γιώργος Συνοδινός, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Σπάρτη. Τον Γιώργο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Η μεγάλη αγάπη του εκλιπόντος ήταν το τραγούδι και η μουσική, με τα οποία είχε ασχοληθεί ουσιαστικά όλη του τη ζωή. Μάλιστα, λόγω αυτής της ενασχόλησής του πολλοί συμπολίτες του και συνάδελφοι είχαν απολαύσει επανειλημμένα τις ερμηνείες του κατά τη διάρκεια της πορείας του και η απώλειά του ήταν ένα πραγματικό σοκ για όλους. Είναι βέβαια ότι όλοι οι συνάδελφοι που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του ή να απολαύσουν κάποια στιγμή τις ερμηνείες του, θα τον κρατήσουν ζωντανό στη μνήμη τους.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Σοφία, το γιο του Θοδωρή, τη μητέρα του Αναστασία και τα αδέρφια του Παναγιώτη και Ποτούλα που θα τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα, γιου και αδερφού.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου γίνεται σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ώρα 15:00 μ.μ., στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής αρχαίας Σπάρτης (Μαγούλα) και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο αρχαίας Σπάρτης (Μαγούλα).

Καλό ταξίδι Γιώργο!