Να στηρίξουμε ΟΛΟΙ μας τη συνταξιούχο συναδέλφισσά μας Αργυρώ Ροδοπούλου που χρειάζεται άμεσα βοήθεια!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Σύλλογός μας προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρέχει στήριξη προς τα αδύναμα μέλη της Ιονικής Οικογένειας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Βέβαια, αξιολογούμε πάντοτε τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή ανάγκη και μόνο τότε παρεμβαίνουμε δημοσιοποιώντας το θέμα, προκειμένου να βρεθούν λύσεις με τη συνδρομή σας.

Μία τέτοια είναι και η περίπτωση της συνταξιούχου συναδέλφισσας Αργυρώς Ροδοπούλου, η οποία υπηρέτησε επί 26 χρόνια στην τράπεζα, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα (οικονομικής φύσεως και άλλα), στην προσπάθειά της να στηρίξει την πολύπαθη οικογένειά της.

Η Αργυρώ είχε 4 παιδιά, αλλά δυστυχώς στην πορεία της ζωής της δυστύχησε να χάσει τα 2 από αυτά, ενώ και τα άλλα 2 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα η κόρη της βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

Η συναδέλφισσα λαμβάνει μία μικρή σύνταξη και εκτός των προφανών δυσκολιών που συνιστούν όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να φροντίσει και την 8χρονη εγγονή της, αφού η μητέρα της είναι κλινήρης.

Οι συνάδελφοι της Ιονικής έχετε αποδείξει επανειλημμένα την κουλτούρα αλληλεγγύης που διαθέτετε και σας καλούμε να κάνετε το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση που πραγματικά μπορείτε όλοι να καταλάβετε ότι υφίστανται ανυπέρβλητες δυσκολίες!

Επειδή υφίσταται άμεση και πραγματική ανάγκη, καλούμε όλους τους Ιονικάριους να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη συναδέλφισσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε για να ανακουφίσουμε το σοβαρό πρόβλημά της.

Είναι μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε την αλληλεγγύη που διακρίνει τα μέλη της Ιονικής Οικογένειας. Άλλωστε, όταν ξανά στο παρελθόν έγιναν αντίστοιχες εκκλήσεις, υπήρξε ηχηρή ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα ώστε να βοηθήσουμε τη συναδέλφισσα να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

 

Απευθύνουμε έκκληση σε όποιο συνάδελφο έχει τη δυνατότητα να συνδράμει με οποιοδήποτε ποσό, καταθέτοντας χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

·         IBAN : GR9601710050006005136167786

  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΑΡΓΥΡΩ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ