Καλό ταξίδι Δημήτρη – Συλλυπητήρια Ευστρατία

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 93 ετών ο συνάδελφός μας Δημήτρης Δαμιανός που είχε υπηρετήσει στην Αλεξανδρούπολη, τη Βυζαντίου Θεσσαλονίκης, την Άνδρο, την Κατερίνη ως διευθυντής, τη Χρυσούπολη ως διευθυντής, την Αγίου Δημητρίου Ηρακλείου Κρήτης ως διευθυντής, τις Σέρρες ως διευθυντής, την Αγίου Νικολάου Καβάλας ως διευθυντής και την Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος. Τον Δημήτρη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Ήταν ένας αγαπητός συνάδελφος, αλλά και ιδιαίτερα συγκροτημένος και ικανός συνάδελφος, όπως μαρτυρά και η μακρά πορεία του στην τράπεζα και όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κόρη του και επίσης συναδέλφισσά μας Ευστρατία και στο γιο του Δημοσθένη, οι οποίοι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου έγινε στον κοιμητηριακό ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου στο Σχιστό και ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο Σχιστού.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!