«Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες» – Παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφισσας Σοφίας Τριανταφυλλίδου το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 18:00 μ.μ. στο Καραπάντσειο πολιτιστικό κέντρο (οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης).

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά τη βαθιά κουλτούρα που διακρίνει τους Ιονικάριους και άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνάδελφοι ασχολούνται και διαπρέπουν στα «γράμματα και τις τέχνες». Είμαστε πολύ χαρούμενοι πάντα να παρουσιάζουμε τις δραστηριότητες και τα έργα των συναδέλφων με το ανήσυχο, καλλιτεχνικό βλέμμα και σήμερα είναι τιμή μας που σας ενημερώνουμε για την παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφισσας Σοφίας Τριανταφυλλίδου!

Τη συναδέλφισσα Σοφία Τριανταφυλλίδου από τη Θεσσαλονίκη (κατάστημα Επταλόφου, Κέντρο Καταστημάτων, κατάστημα Αμπελοκήπων) και την εξαιρετική της πένα, την έχετε γνωρίσει μέσα από την αναδημοσίευση των ποιημάτων και διηγημάτων της στην ιστοσελίδα μας.

Αυτή τη φορά όμως η Σοφία κάνει το παραπάνω βήμα με το βιβλίο της με τίτλο «Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες», το οποίο παρουσιάζεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στο Καραπάντσειο πολιτιστικό κέντρο (θεατρική σκηνή Σοφία Βέμπο) στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τη Σοφία μέσα από τις δημιουργίες της τρέφουμε βαθιά εκτίμηση για την ίδια και το έργο της. Της ευχόμαστε από καρδιάς το βιβλίο της να είναι… καλοτάξιδο και βεβαίως καλούμε τους συναδέλφους, λάτρεις της λογοτεχνίας από τη συμπρωτεύουσα να δώσουν το παρών στην παρουσίαση και να στηρίξουν το έργο της αξιόλογης συναδέλφισσας!

Η Σοφία έχει ανεξάντλητη έμπνευση και όσο συνεχίζει να γράφει, εμείς θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τις δημιουργίες της! Τα ευαίσθητα θέματα με τα οποία καταπιάνεται η συναδέλφισσα μπορούν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές, τις μύχιες σκέψεις και τα συναισθήματα όλων μας ανά πάσα στιγμή… Για αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι το βιβλίο της θα είναι εξαιρετικό και αξίζει να δώσετε το παρών στην παρουσίασή του και βεβαίως να το διαβάσετε!