Αναβλήθηκε (Τρίτη 24.10.23) η δίκη των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK – Η επόμενη εκδίκαση ορίστηκε για τις 10.04.24

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Τρίτη 24.10.23 είχε προσδιοριστεί για εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση της επένδυσης των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, με κατηγορουμένους 6 μέλη της τότε διοίκησης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ταμείου.

Ωστόσο, η υπόθεση είχε το νούμερο 13 στο πινάκιο και προηγούνταν υποθέσεις που θα είχαν μεγάλη διάρκεια, με αποτέλεσμα το δικαστήριο στην αρχή της διαδικασίας (επειδή πρόκειται για μία δίκη με πολλούς κατηγορούμενους και πολλούς νομικούς συμβούλους), να αναβάλει την υπόθεση για τις 10.04.24. Άλλωστε, γνωρίζοντας ότι ήταν σχεδόν αδύνατον να ξεκινήσει η δίκη λόγω του αριθμού της υπόθεσης στο πινάκιο, για αυτό το λόγο δε σας απευθύναμε κάλεσμα να παραβρεθείτε στο δικαστήριο.

Μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να αποκαλύψουμε το ρόλο όσων είχαν καταλυτική συμμετοχή στη διάλυση του επικουρικού μας Ταμείου και έφτασαν την επικουρική σύνταξη για τα 2/3 των συνταξιούχων μελών του στα 30 – 50 ευρώ!

Εννοείται ότι χρειάζεται όλοι πλέον να συστρατευθούμε σε αυτήν την υπόθεση. Βασικός στόχος μας είναι οι δυνάμεις που αγωνιζόμαστε για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης να αναλάβουμε τη διοίκηση του Ταμείου προκειμένου να εντάξουμε το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον επικουρικό κλάδο ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ, που είναι η μοναδική προοπτική διάσωσης της επικουρικής μας σύνταξης.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κατανοήσετε όλοι ότι δεν πρόκειται για έναν αγώνα απλά των στελεχών των Συλλόγων μας, αλλά αφορά όλους τους ασφαλισμένους του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που οφείλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας για τη διάσωση της επικουρικής μας ασφάλισης!

Η υπόθεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αφορά τις ζωές μας, τις οικογένειές μας και είναι υποχρέωση όλων να συμμετάσχουμε σε αυτήν την προσπάθεια!