Το Εξπρές της Ιονικής, ως άλλος… Άγιος Βασίλης, σας ταξιδεύει στα παράλια, αλλά και τα βάθη της Μικράς Ασίας, καταλήγοντας στην αξεπέραστη Κωνσταντινούπολη! 10ήμερη εκδρομή (21.10.23 – 30.10.23) ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ –ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΑΪΒΑΛΙ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΠΑΜΟYΚΑΛΕ – ΙΚΟΝΙΟ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΠΡΟΥΣΑ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Με την… αναγκαστική εξαίρεση της περιόδου της πανδημίας, έχουμε καθιερώσει εδώ και κάποια χρόνια ένα μεγάλο, φθινοπωρινό ταξίδι σε υπέροχους προορισμούς στο εξωτερικό που μας γεμίζουν με πραγματικά μοναδικές εμπειρίες ζωής. Αυτήν την «παράδοση» θα ακολουθήσουμε και φέτος, αφού ετοιμάσαμε για εσάς μία δεκαήμερη εξόρμηση στην Τουρκία, για να γνωρίσουμε μερικές περιοχές στις οποίες άνθισε για αιώνες ο ελληνισμός, αλλά και σήμερα παραμένουν μοναδικής ομορφιάς και ενδιαφέροντος!

Αυτή τη φορά, μέσα σε ένα «μαγικό» 10ήμερο θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Τουρκίας! Μάλιστα, επιλέξαμε πρωινή πτήση για τη Χίο και βραδινή από Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε το σύνολο του χρόνου. Ξεκινώντας από τη μυροβόλο Χίο, θα περάσουμε στα παράλια της Μικράς Ασίας και τη μαρτυρική Σμύρνη, θα επισκεφθούμε τους δύο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους της Περγάμου και της Εφέσου, θα ακολουθήσει το χιλιοτραγουδισμένο Αϊβαλί, αλλά και το κοσμοπολίτικο Κουσάντασι, θα ταξιδέψουμε στα βάθη της Μικράς Ασίας, στην Ιεράπολη και το Παμούκαλε με τους ολόλευκους πέτρινους καταρράκτες, την πόλη των Δερβίσηδων, το Ικόνιο, αλλά και τη γενέτειρα του Άγιου Βασίλη, Καισάρεια. Θα περιηγηθούμε στην πανέμορφη Καππαδοκία με τις αξεπέραστες φυσικές ομορφιές και τα μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα, ενώ επιστρέφοντας θα θαυμάσουμε την αγορά του μεταξιού στην Προύσα και στο τέλος, βεβαίως, θα καταλήξουμε στην αξεπέραστη Κωνσταντινούπολη, που οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητές της δε χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, αφού κάθε ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να την επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία ακόμα μοναδική εμπειρία με το Σύλλογο της Ιονικής. Πανέμορφα τοπία, «βουτιά» στην ιστορία, πολιτιστικά μνημεία και βεβαίως η καλύτερη παρέα της Ιονικής θα συνθέσουν ακόμα μία εκπληκτική εμπειρία ζωής. Άλλωστε, όπως σε κάθε εκδρομή μας, δε θα λείψει το ατελείωτο γλέντι, αφού ακόμα και όταν δε θαυμάζουμε κάποιο αξιοθέατο ή ένα πανέμορφο τοπίο, το κέφι θα βρίσκεται… στα ουράνια, με τα τραγούδια, τα ανέκδοτα, τις ιστορίες και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν!


  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ –

ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ – ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΑΪΒΑΛΙ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΠΑΜΟYΚΑΛΕ – ΙΚΟΝΙΟ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΠΡΟΥΣΑ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 

10  ΜΕΡΕΣ

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/10/2023   – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :  30/10/2023  

1Η ΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ –  πτήση για ΧΙΟΣ περιήγηση – ΤΣΕΣΜΕ – ΣΜΥΡΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χίο ( αναχώρηση 07.20 π.μ.  – άφιξη 08.10 π.μ. ), επιβίβαση στο τοπικό πούλμαν και αναχώρηση για περιήγηση του φημισμένου για τη μαστίχα νησιού του Βορείου Αιγαίου. Θα ξεκινήσουμε με τη γνωριμία μας με την πόλη της Χίου, ακολούθως θα περιηγηθούμε στο… δρόμο της μαστίχας, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Μαστίχας που βρίσκεται στα Μαστιχοχώρια, τον πιο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό οικισμό του Αιγαίου και αν υπάρχει χρόνος θα θαυμάσουμε και το «ζωγραφιστό» Πυργί.

Νωρίς το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με τις αποσκευές μας με προορισμό το Τσεσμέ Τουρκίας. Μετά από 35 λεπτά θα φτάσουμε στο Τσεσμέ όπου και θα επιβιβαστούμε σε τοπικό πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για τη Σμύρνη. Με την άφιξή μας ακολουθεί μία πρώτη γνωριμία με την πόλη στην οποία γεννήθηκε ένα από τα σημαντικότερα είδη αστικού τραγουδιού, το Ρεμπέτικο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΑΪΒΑΛΙ

Πρωινό και ξενάγηση στη Σμύρνη, μια πόλη όπου ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του παρελθόντος της είναι εμφανής ακόμη και σήμερα. Θα επισκεφτούμε το λιμάνι, τη διάσημη πλατεία του ρολογιού, στην απέναντι όχθη το Κορδελιό, την περιοχή του Αλσαντζάκ και τα γραφικά σοκάκια της.

Αναχώρηση  για να επισκεφθούμε την Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Θα δούμε το Ασκληπιείο και την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου. Ακολούθως μας περιμένει το Αϊβαλί, θα περιηγηθούμε στα γραφικά πέτρινα σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά χρωματιστά ελληνικά αρχοντικά σπίτια με τις λουλουδιασμένες αυλές τους, που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί. Επίσκεψη στην πάλαι ποτέ εκκλησία του Αγ Γεωργίου και αργότερα επιστροφή στη Σμύρνη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Μετά το πρωινό θα τελειώσουμε την ξενάγησή μας στη Σμύρνη και θα αναχωρήσουμε για μια αρκετά γνωστή, αλλά ποτέ βαρετή, διαδρομή με άξονα την καλύτερα διατηρημένη αρχαία πόλη της Μικράς Ασίας, την Έφεσο, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό της χώρο,  όπου βρίσκεται ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ο Ναός της Αρτέμιδος.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Κουσάντασι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στη προβλήτα του λιμανιού και στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά. Επιστροφή στη Σμύρνη, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ – ΙΚΟΝΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Παμούκαλε, το Φρούριο του Βαμβακιού, όπου τα ιαματικά λουτρά τα οποία βρίσκονται σε ένα κατάλευκο σκηνικό από τρακεντίνη, εύκολα δικαιολογούν το όνομά του. Πρόκειται για ένα από τα θαυμαστά τουριστικά κέντρα της Τουρκίας, μιας και λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων των θερμών πηγών του με τα ασβεστούχα άλατα, συνέρρεε εδώ πολύς κόσμος, ήδη από την αρχαιότητα.

Συνεχίζουμε για την Ιεράπολη του θεού Απόλλωνα, όπου θα ξεναγηθούμε στην αγορά, στα λουτρά, στη νεκρόπολη και στο αρχαίο Θέατρο. Θα δούμε επίσης το μαρτύριο του Φιλίππου, ένα ιερό αφιερωμένο στον Απόστολο, ο οποίος μαρτύρησε εκεί την εποχή του Δομιτιανού.  

Τελευταίος μας σταθμός η αρχαία πόλη Ικόνιο, μια από τις ιερές πόλεις της Τουρκίας. Περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ ΙΚΟΝΙΟ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ

Αναχώρηση για την ξακουστή Καισάρεια, γενέτειρα πόλη του Αγίου Βασιλείου, η οποία πήρε το όνομά της το 17 μ.Χ από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τιβέριο, προς τιμήν του πατέρα του Καίσαρα Αύγουστου. Χετταίοι, Έλληνες, Εβραίοι και Σελτζούκοι, όλοι πέρασαν από εδώ και άφησαν την κληρονομιά τους σε αυτή την ιστορική πόλη που κατοικείται από το 3000 π.Χ.. Θα περιηγηθούμε σε αυτή την εντυπωσιακή πόλη, που εκτός από το πλούσιο παρελθόν της κουβαλάει και ένα πλούσιο παρόν, αφού είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις που στηρίζουν και προωθούν την Τουρκική οικονομία, μια από τις «Τίγρεις της Ανατολίας». Στην πανοραμική ξενάγησή μας θα δούμε τα μνημειώδη, φτιαγμένα από μαύρη ηφαιστειακή πέτρα τείχη του κάστρου της πόλης, που κατασκευάστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Σελτζούκου σουλτάνου Alaattin Keykubat. Το Gupgupoglu Konagi, μια Οθωμανική έπαυλη του 18ου αι. με όμορφα ξύλινα μπαλκόνια και πόρτες, στην οποία τώρα στεγάζεται το Εθνογραφικό Μουσείο και πολλά άλλα αξιοθέατα, όπως τον μεντρεσέ Cifte, το Kursunlu τζαμί, το συγκρότημα του Mahperi Hunat Hatun και τη σκεπαστή αγορά της πόλης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προαιρετικό γεύμα, αλλά και για να περπατήσουμε αυτή την ιστορική πόλη. Από την εξαιρετική, τοπική κουζίνα της ξεχωρίζουν το μαντί και ο παστουρμάς. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούμε καταστήματα αφιερωμένα σε αυτά τα αριστουργήματα της γαστρονομίας.

Συνεχίζουμε προς την πανέμορφη πόλη του Προκοπίου. Κλασικό δείγμα της Καππαδοκικής τέχνης, σε ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό μοτίβο, που θυμίζει θεατρικό σκηνικό. Θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια με τα αρχοντικά, στα παραδοσιακά κτίρια της παλιάς πόλης. Έτσι θα διαπιστώσουμε ότι δεν είναι τυχαίο, που όλοι οι οικισμοί ανήκουν στον κατάλογο των μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Φυσικά  δεν θα παραλείψουμε να δούμε το στάβλο όπου έζησε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος, καθώς και το αρχοντικό του Τούρκου τον οποίον υπηρετούσε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6Η ΜΕΡΑ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρωινό και ξεκινάμε μια συγκλονιστική μέρα. Πρώτος σταθμός η κοιλάδα του ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ που θα μας εντυπωσιάσει με τις λαξευμένες εκκλησιές και τις νεραϊδοκαμινάδες. Συνεχίζουμε για Ουτσχισάρ για να δούμε την Αρχαϊκή πολυκατοικία, την κοιλάδα με τους περιστερώνες, Συνεχίζουμε για ΑΒΑΝΟ, την πόλη που είναι χτισμένη πάνω στον ΑΛΥ ποταμό. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα επίσκεψη στη ΣΙΝΑΣΟ για να δούμε την εκκλησία Κωσταντίνου και Ελένης και το παλιό Ελληνικό αρχοντικό σπίτι που λειτουργεί τώρα σαν ξενοδοχείο. Επιστροφή στο Προκόπι, δείπνο και διανυκτέρευση.

7Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙ – ΠΡΟΥΣΑ 

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί, αφού πάρουμε το πρωινό μας με προορισμό την Προύσα. Εκεί θα δούμε τον τάφο του Καραγκιόζη, τα Μαυσωλεία στο ύψωμα, το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους, κάποια ελληνικά σπίτια και ανάλογα το χρόνο μας μπορεί να επισκεφτούμε και την κλειστή αγορά με τα διάσημα μεταξωτά της ή κάποιο από τα καταστήματα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

8Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΥΣΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Με την άφιξή μας ξεκινάμε την ξενάγηση, με επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της Πόλης, όπου θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την ελικτή στήλη των Δελφών, τη γερμανική κρήνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου, το μπλε τζαμί, τη Βυζαντινή υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού και θα καταλήξουμε στο Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας, την περίφημη Αγία Σοφία. Ακολουθεί η προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Τέλος θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην περιοχή Ταξίμ, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση.

 

9Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ :  ΤΟΠ ΚΑΠΙ  ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ )

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το παλάτι Τοπ Καπί, στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοιάριο για την εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή και την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκηπονήσια ( κόστος εισιτηρίων εξ ιδίων). Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠ ΚΑΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

10Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ –  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – πτήση για ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πασίγνωστη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, χαλιά, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.ά., χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι». Παραμονή 2 ώρες και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το  Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για τα σύνορα. Διέλευση συνόρων, άφιξη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και πτήση για Αθήνα ( 21.40 – 22.45 μ.μ. ). Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

TIMH KAT΄ ATOMO

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

895    €

TIMH KAT΄ ATOMO

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

1.145    €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Ø  Αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY EXPRESS, με μία  παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών, μία χειραποσκευή 8 κιλών & ένα προσωπικό αντικείμενο

Ø  Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων ( όπως ισχύουν σήμερα )

Ø  Πολυτελές πούλμαν σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής ( Στο πλοίο από Χίο προς Τσεσμέ δεν θα μπει το πούλμαν )

Ø  Διαμονή στα  επιλεγμένα ακόλουθα ξενοδοχεία  με πρωινό σε μπουφέ ως ακολούθως : 

ΣΜΥΡΝΗ : ΑRMIS  :  4 αστέρων : https://www.armishotel.com/

IKONIO : ANEMON KOYA HOTEL : 5 αστέρων : https://anemonhotels.com/

ΠΡΟΚΟΠΙ  : FLORIA HOTEL :  4 αστέρων : https://www.floriacappadocia.com/

ΠΡΟΥΣΑ : KERVAN SARAY HOTEL : 3 αστέρων : https://kervansaraybursacity.com/

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: TAKSIM GONEN HOTEL :4 αστέρων : https://www.gonenhotels.com/

Ø  Ημιδιατροφή ( δείπνο ή γεύμα καθημερινά – 9 φαγητά )

Ø  Εισιτήρια πλοίου Χίος- Τσεσμέ  σε οικονομική θέση

Ø  Λιμενικά τέλη Χίος – Τσεσμέ ( περίπου 10 ευρώ )

Ø  Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

Ø  Αρχηγός εκδρομής

Ø  Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Τουρκία

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Ø  Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό

Ø  Δημοτικοί φόροι  (υποχρεωτικά πληρωτέοι)  

Ø  Ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican, που καλύπτει και covid-19, σύμφωνα με τους όρους της

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Ø  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ø  Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid19 ) επιβάρυνση + 15 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτησή σας!

* Η σειρά και το πρόγραμμα των ξεναγήσεων μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με την κίνηση και τα ωράρια, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από το πρόγραμμα.


Η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής, όπως πάντα, κάνει το καλύτερο δυνατόν για τους συναδέλφους και βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι αυτή η μοναδική 10ήμερη εκδρομή στην Τουρκία θα δημιουργήσει στον κάθε συμμετέχοντα αναμνήσεις και παραστάσεις που θα διηγείται για μια ζωή!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή, γιατί πρόκειται για μία εκδρομή που δε θα βρείτε εύκολα ξανά και το ενδιαφέρον είναι βέβαιο ότι θα… χτυπήσει κόκκινο! Δυστυχώς, επειδή θα περιλαμβάνονται αεροπορικές πτήσεις, δε θα υπάρξει δυνατότητα για μεγαλύτερη συμμετοχή από την προκαθορισμένη και επειδή οι θέσεις αναμένεται να κλείσουν… απνευστί, επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό με το Σύλλογό μας για να προλάβετε!