Όσοι συνάδελφοι έλαβαν sms από το δικηγορικό γραφείο του κ. Μπούρλου, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν μαζί του και να του διαβιβάσουν τη σχετική εξουσιοδότηση, αν θέλουν να τους εκπροσωπήσει στην επικείμενη δίκη (18.9.23) για τις μνημονιακές περικοπές

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συνάδελφοί μας επικοινώνησαν με το Σύλλογό μας σχετικά με μήνυμα (sms) που έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο από τη δικηγορική εταιρεία του κ. Μπούρλου για την παροχή εξουσιοδοτήσεων εν όψει εκδίκασης ομαδικής αγωγής για τις μνημονιακές περικοπές τη Δευτέρα 18.9.23, το οποίο τους δημιούργησε απορίες.

Με αφορμή αυτά τα ερωτήματα, επικοινωνήσαμε με τη δικηγορική εταιρεία του κ. Μπούρλου και μας ενημέρωσε ότι πράγματι απέστειλε sms στους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη εκδίκαση για τις μνημονιακές περικοπές που θα γίνει στις 18.9.23, από τους οποίους αναζητά επικυρωμένη εξουσιοδότηση για την εκπροσώπησή τους στο δικαστήριο: 


—–Original Message—–
From: Syntaxilte <info@syntaxilte.gr> Sent: Tuesday, September 12, 2023 11:11 AM
To: ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΟΣ – ΚΟΥΤΑΒΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ <info@nom-ika.gr>
Subject: ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ

Καλημέρα σας,

με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων συνταξιούχων μας σχετικά με την ομαδική αγωγή (αρ. κατάθεσης ΑΓ11006/2019) με αντικείμενο διεκδίκηση αναδρομικών των συνταξιούχων μελών μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το μήνυμα που διαβιβάζετε στα μέλη μας, προκειμένου να δίνουμε τις απαραίτητες διευκρινήσεις καθότι είναι ηλικιωμένοι και με προβλήματα στην ηλεκτρονική επικοινωνία.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γιακωβάκης τηλ. 6948257160

Μαρια Φιλιπποπούλου τηλ. 6947905178


Θέμα: RE: ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ
Ημερομηνία: Tue, 12 Sep 2023 11:57:58 +0300
Από: info@nom-ika.gr
Προς: ‘Syntaxilte’ <info@syntaxilte.gr>

 

Καλημέρα σας.

Η εν λόγω αγωγή θα εκδικαστεί στα Διοικητικά Δικαστήρια στις 18-09-2023.
Ως εκ τούτου το Δικαστήριο μάς ζήτησε
πρόσφατες εξουσιοδοτήσεις από όλους τους ενάγοντες
και εμείς τους ενημερώνουμε σχετικά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΠΟΥΡΛΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 15, ΑΘΗΝΑΙ
ΤΗΛ. 210 38.06.079, 210 38.35.151
FAX 210 38.44.081
E-mail: info@nom-ika.gr
Internet site: www.nom-ika.gr


Συνεπώς, όσοι συνάδελφοι λάβατε το σχετικό sms, σας ενημερώνουμε ότι πράγματι προέρχεται από το δικηγορικό γραφείο του κ. Μπούρλου και αν θέλετε να σας εκπροσωπήσει στην επικείμενη δίκη στις 18.9.23, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε στο ως άνω sms, αφού το γραφείο αναζητά τις εξουσιοδοτήσεις απ’ευθείας από τους συμμετέχοντες συναδέλφους.

Ωστόσο, εμείς κατανοούμε ότι πολλοί από τους συναδέλφους δεν είναι εξοικειωμένοι και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα και μάλιστα το χρονικό διάστημα μέχρι την εκδίκαση είναι πολύ μικρό.

Αν λοιπόν θέλετε να εκπροσωπηθείτε από τον κ. Μπούρλο, θα πρέπει να βρείτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει προκειμένου να λάβετε το κείμενο της εξουσιοδότησης, να το συμπληρώσετε, να το επικυρώσετε (ηλεκτρονικά ή σε ΚΕΠ) και να το αποστείλετε με τον προσφορότερο τρόπο στο δικηγορικό του γραφείο.

Ο Σύλλογός μας βεβαίως παραμένει πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και να σας βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.