Καλό ταξίδι Τέλη

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 74 ετών ο συνάδελφός μας Αριστοτέλης (Τέλης) Παπασπυρόπουλος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Μοσχάτο ως εργαζόμενος και διευθυντής, τη Βρυώνη ως διευθυντής, τη Νίκαια ως διευθυντής, το Αιγάλεω ως διευθυντής, το Παγκράτι ως διευθυντής και την Εθνικής Αντιστάσεως Πειραιά ως υποδιευθυντής. Ο αγαπητός συνάδελφος, μόνιμος κάτοικος Πειραιά και Αίγινας, παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλάνιζαν, επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά από χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Δερβένι Κορινθίας, όπου δυστυχώς είχε ένα τραγικό τέλος από πνιγμό. Τον Τέλη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πιστός στις αρχές και την ιδεολογία του καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του και αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους που είχαν την τιμή να τον γνωρίζουν και θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειάς εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις αδερφές του Αρετή και Πηνελόπη και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει αύριο, Τρίτη, 22.8.23, ώρα 11:00 π.μ. στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Δερβενίου και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Δερβενίου.

Καλό ταξίδι Τέλη!