Ασφάλειες σε μοναδικές τιμές μέσω του Συνεταιρισμού μας που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και ελαφρύνουν αποφασιστικά τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό!  

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η κάλυψη των ασφαλειών είναι σίγουρα ένα κόστος που επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς όλων μας. Είτε για ακίνητα είτε για αυτοκίνητα είτε για οποιαδήποτε ασφάλιση. Ο Συνεταιρισμός μας βεβαίως έχει ενεργοποιηθεί και σε αυτόν τον κλάδο, έχοντας συνάψει σημαντικές συμβάσεις με μοναδικές εκπτώσεις σε σχέση με τις τιμές της αγοράς.

Τα προγράμματα ασφάλισης του Συνεταιρισμού μας σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για:

ü ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ü ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ü ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ü ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ü ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες, καθώς και των μελών όλης της οικογένειάς σας, στις καλύτερες τιμές της ασφαλιστικής αγοράς.

Ασφάλεια Σπιτιού

· Ιδιοκατοικείτε, προσφέρετε το ακίνητο για ενοικίαση, έχετε στεγαστικό δάνειο, είστε ενοικιαστής;

· Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας  μας φροντίζουν για την αποτελεσματική κάλυψη όσων αποκτήσατε με κόπο. Εσείς επιλέγετε το εύρος κάλυψης που θέλετε να έχετε και εμείς σας απαλλάσσουμε από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

· Με τα προγράμματα  πυρός – σεισμού πληρώνετε ελάχιστα κατ’ έτος για την προστασία της περιουσίας σας.

Ατομικά και Ομαδικά ασφαλιστήρια ζωής – Συνταξιοδοτικά

Η ασφάλεια ζωής είναι μια σημαντική επένδυση για το μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας. Επιλέξτε από μία γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών την ιδανικότερη ασφάλεια ζωής που σας ταιριάζει προσωπικά, σύμφωνα με τα δεδομένα και τις επιθυμίες σας.

Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων

Διαθέτουμε 25 ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Ξένες, βρίσκοντας την χαμηλότερη τιμή με τις καλύτερες καλύψεις (Εθνική, Μινέττα, Groupama, Eurolife, Interlife κλ.π. )

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας για να μπορούμε να σας δώσουμε άμεση λύση, όχι μόνο στις ασφαλιστικές σας ανάγκες, αλλά και σε ζητήματα :

ü ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ü ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ü ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Συνεργαζόμαστε με γνωστές εταιρείες όπως:

ü ΖΕΝΙΘ

ü ΗΡΩΝ

ü NRG

ü ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Συνεταιρισμό μας για να μαθαίνετε όλες τις συνεργασίες μας.

Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας για να έχετε την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο επί 365 ημέρες το χρόνο, μόνο με ένα τηλεφώνημα! Έτσι μπορούμε να σας δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας την ώρα που τη χρειάζεστε!

Αλλά και οι υπεύθυνοι του Συνεταιρισμού μας  θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας παρουσιάσουν τις σημαντικές συνεργασίες μας.

Ακούστε τους με προσοχή, ερευνήστε όσα θα σας πουν και είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι πρόκειται για μοναδικές ευκαιρίες που πλεονεκτούν σημαντικά σε σχέση με τις τιμές της αγοράς και μπορούν να σας παρέχουν αποφασιστική βοήθεια μέσα στο δυσμενές περιβάλλον της αλματώδους ακρίβειας!

Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας προσπαθώντας να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ασφαλή, έχοντας εξασφαλίσει την ελάφρυνση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού!