Αντίο Δημήτρη

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 69 ετών ο συνάδελφός μας Δημήτρης Ψυχογιόπουλος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό, το Κολωνάκι, το κατάστημα Παλιάς Λαχαναγοράς, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Μαρούσι, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, το κατάστημα Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, ΚΥΚ 1, τη Διεύθυνση Υποστήριξης Δραστηριοτήτων Καταστημάτων και τη Διεύθυνση Υποστήριξης Δραστηριοτήτων Πιστοδοτήσεων. Τον Δημήτρη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Εκτός από την εξαιρετική του παρουσία και τις άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους, η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι αποτυπώθηκε στην πολυετή συμμετοχή του στη χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Ειρήνη, τα παιδιά του Χρήστο και Στέφανο και την αδελφή του Ρόη, οι οποίοι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και αδελφού.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει αύριο, Πέμπτη 18.5.23, ώρα 11:30 π.μ. στον ιερό ναό Αγίου Λαζάρου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!