Όλοι αύριο Παρασκευή 7.4.23 ώρα 09:00 π.μ. στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων (προκάτ Αίθουσα 3) για την ακύρωση των αποφάσεων της «Γ.Σ. δια αντιπροσώπων» της 19.6.22 του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης κλιμακώνουμε τις ενέργειές μας, εν όψει της εκδίκασης των 6 κατηγορουμένων για κακουργηματική απιστία της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK.

Όπως γνωρίζετε και ενώ η χώρα βρίσκεται στο κατώφλι των εκλογών, αφενός μεν διεξαγάγουμε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων για να τους αναλύσουμε τις θέσεις μας για την επικείμενη εκδίκαση, αλλά και για την ανάγκη ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ, αφετέρου δε πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας και το Μέγαρο Μαξίμου.

Και βέβαια, ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά στο αυριανό (Παρασκευή 7.4.23) μας ραντεβού στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουμε καταθέσει για την ακύρωση των αποφάσεων της «Γ.Σ. δια αντιπροσώπων» της 19.6.22, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος να παραστούμε ως Πολιτική Αγωγή στη δίκη για την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσετε ότι ο αγώνας που δίνουμε για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, αλλά και για τα υπόλοιπα ασφαλιστικά θέματα που μας απασχολούν, δεν είναι υπόθεση μόνο των Δ.Σ. των Συλλόγων, αλλά στην ουσία αφορά την επικουρική σύνταξη, το μέλλον και τις ζωές όλων μας!

– Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν αύριο στις 09:00 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων (προκάτ Αίθουσα 3 – από την κεντρική είσοδο ευθεία και στο τέρμα αριστερά – πρόσβαση με ΜΜΜ με τη γραμμή τρόλεϊ 15 από Ακαδημία και τη γραμμή λεωφορείου 035 από Ομόνοια)

-Είναι χρέος όλων μας απέναντι στους συναδέλφους μας, τις οικογένειές μας, αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς να αγωνιστούμε για τη διάσωση και διασφάλιση αξιοπρεπούς επικουρικής σύνταξης.

– Οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό και μαζικό παρών, γιατί είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε αρχικά το στόχο της παράστασής μας ως Πολιτική Αγωγή, ώστε εν συνεχεία να προχωρήσουμε με κατάλληλους χειρισμούς στην ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον επικουρικό κλάδο του e-ΕΦΚΑ, που αποτελεί μονόδρομο για τη διάσωση και κατοχύρωση της επικουρικής μας σύνταξης!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.4.23 ώρα 09:00 π.μ.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

(προκάτ Αίθουσα 3)