Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ – Απόλυτη στήριξη των αιτημάτων μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε για την απόδοση ευθυνών για το ναυάγιο του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, ολοκληρώνουμε σταδιακά τις συναντήσεις με τους υπεύθυνους ασφαλιστικού των κομμάτων της Βουλής προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την επικείμενη δίκη των μελών της διοίκησης που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία και βεβαίως για την αναγκαιότητα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ.

Σήμερα, Τρίτη 4/4, συναντηθήκαμε στη Βουλή με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης και συγκεκριμένα με το Διευθυντή του κόμματος κ. Βασίλη Γραμμένο και τον Οικονομικό Διευθυντή κ. Στέλιο Φωτόπουλο.

Στη συνάντησή μας τους αναλύσαμε τις θέσεις μας για την απόδοση ευθυνών για την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK και κυρίως για την αναγκαιότητα ένταξης του ΤΑΠΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ που αποτελεί την μοναδική προοπτική λύσης για την διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης για όλους του ασφαλισμένους στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Οι εκπρόσωποι του κόμματος μας άκουσαν προσεκτικά, μας ενημέρωσαν ότι ήταν ήδη ενήμεροι του θέματος και ότι στηρίζουν απόλυτα τα αιτήματά μας.

Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συνάντηση και ελπίζουμε να προχωρήσουν σε ενέργειες για το θέμα μας.

Μέχρι στιγμής, οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση) έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στα αιτήματά μας. Ελπίζουμε βεβαίως αυτή η στήριξη να εκφραστεί και με πράξεις.  

Εμείς βεβαίως αναμένουμε να συναντηθούμε στη συνέχεια τόσο με κυβερνών κόμμα (ΝΔ), όσο και με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ), για να τους εκθέσουμε τις θέσεις μας και να πάρουν θέση όσον αφορά τα αιτήματά μας.

Παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και υπεύθυνα για αυτό και όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο της Ιονικής.