Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΚΚΕ για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που μας δήλωσαν ότι στηρίζουν τα αιτήματά μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε για την απόδοση ευθυνών για το ναυάγιο του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, έχουμε ξεκινήσει τις συναντήσεις με τους υπεύθυνους ασφαλιστικού των κομμάτων της Βουλής προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την επικείμενη δίκη των μελών της διοίκησης που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία και βεβαίως για την αναγκαιότητα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ.

Σήμερα, Δευτέρα 27/3, συναντηθήκαμε στη Βουλή με το βουλευτή του ΚΚΕ κ. Χρήστο Κατσώτη και με τους υπεύθυνους ασφαλιστικού του ΚΚΕ κκ. Γρηγόρη Ρήγα και Έφη Χάλιου. Η συνάντησή μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τους αναλύσαμε τις θέσεις μας για την απόδοση ευθυνών για την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK και κυρίως για την αναγκαιότητα ένταξης του ΤΑΠΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ που αποτελεί την μοναδική προοπτική λύσης για την διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης για όλους του ασφαλισμένους στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ μας διαβεβαίωσαν ότι στηρίζουν τα αιτήματά μας, αφού βεβαίως στέκονται πάντα αλληλέγγυοι στους συλλογικούς αγώνες για την κοινωνική ασφάλιση και θα υποβάλουν το υπόμνημα που τους παραδώσαμε σε αρμόδιες επιτροπές.

Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συνάντηση και ελπίζουμε να προχωρήσουν σε ενέργειες για το θέμα μας.

Εμείς συνεχίζουμε τις συναντήσεις με τους τομεάρχες ασφαλιστικών θεμάτων των κομμάτων της Βουλής και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας με όλα τα κόμματα.

Παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και υπεύθυνα για αυτό και όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο της Ιονικής.