Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: «Κινηματογραφικές» ευχές στις γυναίκες όλου του κόσμου!

Οι Σύλλογοι της Ιονικής τιμούν σταθερά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) με σχετικά αφιερώματα κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Άλλωστε, η δυναμική παρουσία των γυναικών στο χώρο μας, αντικατοπτρίζεται στα διοικητικά συμβούλια και την καθημερινή λειτουργία των Συλλόγων μας, όπου πολλές συναδέλφισσες και συνεργάτιδες χαίρουν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και αποτελούν σημαντικά στελέχη των Συλλόγων μας.

Έχουμε αναφερθεί τα προηγούμενα χρόνια τόσο στις ιστορικές καταβολές αυτής της ημέρας τιμής, όσο και σε γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο μας και αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Για το σημερινό μας αφιέρωμα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο που δημιούργησε η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών Φίνος Φιλμ μέσα από το αρχείο της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Σήμερα λοιπόν, κάνουμε μία… βουτιά στο παρελθόν για να θυμηθούμε τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού σινεμά σε μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές τους σκηνές και στέλνουμε… κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!