Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Δημητρίου (γιο του συναδέλφου Θανάση Δημητρίου) για την ευγενική χορηγία μέσω της εταιρείας του «Capital Exchange» 5 λαχνών των 100 δολαρίων έκαστος για τις εκδηλώσεις κοπής πίτας των Συλλόγων μας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Ο συνάδελφος Θανάσης Δημητρίου μετά τη σταδιοδρομία του στην Ιονική Τράπεζα (Κεντρικό, Σόλωνος, Σταδίου και Ομήρου, Διεύθυνση Οργάνωσης, Φίλωνος, Νέα Σμύρνη, Περιφερειακή Διεύθυνση Β’ Αθηνών) και την αποχώρησή του, ίδρυσε την εταιρεία “GPK CAPITAL EXCHANGE Α.Ε. Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος”. Η εταιρεία αγοράζει και πουλά φοιτητικό και τουριστικό συνάλλαγμα στο διευρυμένο δίκτυο των 24 καταστημάτων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Μυτιλήνη, Ηράκλειο και Χανιά. Η επιτυχημένη διαδρομή της συνεχίζεται πλέον από τον γιο του συναδέλφου, τον Νίκο Δημητρίου, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία, οδηγώντας της επιδέξια στο σύγχρονο περιβάλλον.

Μάλιστα, ο Νίκος είχε την καλοσύνη να μας προσφέρει μέσω της εταιρείας του 5 λαχνούς των 100 δολαρίων έκαστος για τις εκδηλώσεις κοπής πίτας των Συλλόγων μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι 3 πρώτοι κληρώθηκαν στην εκδήλωση της Αθήνας, ενώ οι 2 εναπομείναντες θα κληρωθούν στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Δημητρίου, αλλά και τον πατέρα του συνάδελφό μας Θανάση, που αποδεικνύουν με αυτήν τους τη χορηγία το συνεχιζόμενο δέσιμο της Ιονικής Οικογένειας και με τη νέα γενιά.

Και επειδή βέβαια η Ιονική Οικογένεια πρέπει να παραμένει ενωμένη και όλοι να αλληλοστηριζόμαστε, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε την εταιρεία “Capital Exchange” για τις δραστηριότητές σας ανταλλαγής συναλλάγματος.

Μάλιστα, ο Νίκος και ο Θανάσης Δημητρίου, ως αυθεντικά μέλη της Ιονικής Οικογένειας, θέλοντας να συμβάλουν στον περιορισμό του κόστους προς τις συναδέλφισσες και συναδέλφους, παρέχουν σε όποιον θελήσει προνομιακές τιμές χωρίς καμία προμήθεια για την αγορά και πώληση φοιτητικού και τουριστικού συναλλάγματος στο διευρυμένο δίκτυο των 24 καταστημάτων της εταιρείας. Αν γνωστοποιήσετε λοιπόν ότι είστε από την Ιονική, θα έχετε… ιδιαίτερη μεταχείριση!

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε :

· είτε με το συνάδελφο Θανάση Δημητρίου στα τηλέφωνα 6932417745 – 210 5228049

· είτε με το γιο του Νίκο Δημητρίου στα τηλέφωνα 6937037471 – 210 5228075

· είτε με όλο το δίκτυο των καταστημάτων στο 8011199900, αναφέροντας τη λέξη ΙΟΝΙΚΗ και τη σχέση με το χώρο μας.

· www.capitalexchange.gr