Ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα των Συλλόγων μας συνάδελφος Τάσος Γεώργας είναι στη διάθεσή σας καθημερινά 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Το συνάδελφό μας Τάσο Γεώργα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι αφού είναι υπεύθυνος αγροτικού τομέα των Συλλόγων μας. Βέβαια, πολλοί τον έχετε ζήσει και από κοντά μέσα από τις εκδρομικές, πολιτιστικές δραστηριότητές μας.

Ο Τάσος είναι κορυφαίος αμπελουργός, αλλά και παραγωγός πολλών ειδών αγροτικής καλλιέργειας. Όσοι έχετε συμμετάσχει άλλωστε στις εκδρομές μας, σίγουρα έχετε απολαύσει τις εκπληκτικές γεύσεις των προϊόντων του, αφού όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες φέρνει μεγάλα αποθέματα για την ευχαρίστηση των συναδέλφων.

Ο Τάσος, ως υπεύθυνος αγροτικού τομέα, είναι πρόθυμος να συνδράμει τους συναδέλφους που έχουν τις δικές τους καλλιέργειες και είναι στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στα τηλέφωνα :

·        6982331518

·        2742023360

Ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε στην περίοδο κλαδέματος αμπελιών, ο συνάδελφος είναι πρόθυμος να προσφέρει δωρεάν μέσω του Συλλόγου μας τις καταπληκτικές ποικιλίες σταφυλιών που διαθέτει με μοσχεύματα* προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις δικές τους καλλιέργειες.

*Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Συλλόγων μας.