Στην τελική ευθεία για έναν Ενιαίο, Μεγάλο, Ισχυρό ΣΥΛΛΟΓΟ της Ιονικής!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η διακαής και πολλαπλώς εκπεφρασμένη επιθυμία της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων της Ιονικής για τη συγχώνευση των συλλόγων του χώρου μας σε Έναν, Ενιαίο, Μεγάλο και Ισχυρό Σύλλογο, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία!

Μετά από την ολοκλήρωση της απαραίτητης τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου Συνταξιούχων και την έκδοση της απόφασης έγκρισής του από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου να συνταχθεί ένα καταστατικό πρότυπο για να προχωρήσουμε στη συγχώνευση των συλλόγων.

Για το σκοπό αυτό, το επόμενο διάστημα καλούμε όλους τους συναδέλφους να αφιερώσουν χρόνο και σκέψη σε αυτή τη μείζονα εξέλιξη και να μας αποστείλουν τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις τους για το καταστατικό του ενιαίου συλλόγου, προκειμένου να τεθούν υπό επεξεργασία από τα Δ.Σ. των Συλλόγων μας και τους νομικούς μας συμβούλους και να ενσωματωθούν στις διατάξεις του νέου καταστατικού.

Βεβαίως, η διαδικασία της συγχώνευσης θα έπρεπε να είχε πάρει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά όπως γνωρίζετε, δυστυχώς υπήρξαν ελάχιστοι που αντιπαλεύονταν αυτήν την προοπτική για ίδια συμφέροντα, ενώ ταυτόχρονα η λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων στιγματίστηκε από περιόδους αναξιοπιστίας και σκιώδους λειτουργίας, αποτελώντας τροχοπέδη για τη συγχώνευση των Συλλόγων.

Τώρα πλέον, τίποτα και κανένας δεν είναι ικανό να μας σταματήσει και είναι βέβαιο ότι οδηγούμαστε στην υλοποίηση του σημαντικότερου στόχου μας που αγγίζει τους απανταχού Ιονικάριους! Στον Ενιαίο Σύλλογο, με την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της Ιονικής και την εγγραφή όλων των συναδέλφων, είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε ακόμα πιο ισχυροί, πιο αποτελεσματικοί, σχεδιάζοντας νέες επιδιώξεις, δημιουργώντας προοπτική για μια νέα εποχή, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες που είχαμε μέχρι σήμερα μέσα από τη λειτουργία των Συλλόγων μας.

Έχουμε ήδη σημαδέψει το τέλος του χρόνου ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και η νέα χρονιά να αποτελέσει πλέον την αφετηρία μίας νέας, ξεχωριστής εποχής για το χώρο της αρχαιότερης ελληνικής τράπεζας και τους συναδέλφους που εργάστηκαν σε αυτή.

Μία νέα εποχή για την Ιονική Οικογένεια!