Οι Σύλλογοι της Ιονικής συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Απεργία της 6ης Απριλίου

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η καλπάζουσα ακρίβεια σε βασικά αγαθά, η εκτόξευση της τιμής των καυσίμων, οι ξεχειλωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά, σε συνδυασμό με τις διαρκώς επιδεινούμενες εργασιακές συνθήκες, τους χαμηλούς μισθούς και τις μνημονιακές συντάξεις, έχουν πλέον δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τον ελληνικό λαό, που δεν στενάζει μόνο κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων, αλλά και της ιδεοληπτικής απροθυμίας της Κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη βαθιά αυτή κρίση. Και όλα αυτά με φόντο τις σοβαρές γεωπολιτικές αναταραχές που ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν…

Το σκηνικό… τρόμου που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες για τα λαϊκά στρώματα και οικογένειες πρέπει να βρει ένα διέξοδο, γιατί πολύ απλά δεν πάει άλλο!

Οι Σύλλογοι της Ιονικής – όπως και το ΕΝΔΙΣΥ με το οποίο συνεργαζόμαστε – συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις της πανελλαδικής απεργίας της 6ης Απριλίου, απαιτώντας τα αυτονόητα! Καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για να ξεφύγουμε από το φάσμα της φτώχειας και της δυστυχίας και να ζήσουμε μία αξιοπρεπή ζωή!

  • Τώρα πια, που οι ζωές μας καταπιέζονται σε σημείο ανέχειας και ενώ είναι εμφανές ότι τα χειρότερα έπονται, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αγωνιστικής διεκδίκησης.
  • Τώρα πια, που τα φαντάσματα ενός ζοφερού παρελθόντος ξυπνούν ξανά, είναι φανερό ότι πρέπει να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες και μεταχείριση για τον ελληνικό λαό και όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου.

Αν δώσουμε τη μάχη ενωμένοι, τότε είναι βέβαιο ότι θα την κερδίσουμε.


Μαζική απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου

Δυναμική συμμετοχή στις κατά τόπους συγκεντρώσεις