Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Συλλόγου Συνταξιούχων Νο3 : Επιστολική ψηφοφορία – Άμεση αποστολή φακέλων

Σας παραθέτουμε αυτούσια την Ανακοίνωση Νο3 της Εφορευτικής Επιτροπής του Συλλόγου Συνταξιούχων σχετικά με την επιστολική ψηφοφορία :  


ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο3

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2021

 

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ –

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ

 

Συναδέλφισσες – οι,

Σας καλούμε να στείλετε χωρίς καμία χρονοτριβή τους φακέλους ψηφοφορίας με την ψήφο σας.

Μετά από επικοινωνία με πολλούς συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα διαπιστώνονται καθυστερήσεις από τα ΕΛΤΑ. Δυστυχώς η επιδεινούμενη δυσλειτουργία που διακρίνει τα ΕΛΤΑ τα τελευταία χρόνια είχε ως συνέπεια την μεγάλη καθυστέρηση της επιστολικής διαδικασίας. Μάλιστα η κατάσταση επιδεινώθηκε με την προκήρυξη απεργίας από τους υπαλλήλους τους την περασμένη εβδομάδα, η οποία βεβαίως ήταν απολύτως δικαιολογημένη, αλλά επέτεινε ακόμα περισσότερο την καθυστέρηση της παραλαβής των φακέλων ψηφοφορίας.

Ενόψει της κατάστασης αυτής, για την οποία βεβαίως δε φέρουν καμία ευθύνη ούτε ο Σύλλογός μας ούτε και οι συνάδελφοι, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή κρίνει απαραίτητο να δοθεί παράταση στην προθεσμία παραλαβής των φακέλων ψηφοφορίας με τις επιστολικές ψήφους και επομένως σας καλούμε να συνεχίσετε να αποστέλλετε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση τους φακέλους ψηφοφορίας με την ψήφο σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που λαμβάνουν το φάκελο ψηφοφορίας να συμπληρώσουν άμεσα την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο και να την αποστείλουν χωρίς καμία καθυστέρηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν εντός του φακέλου ψηφοφορίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος

 

Αναστασοπούλου Φωτεινή    Αντωνόπουλος Γεώργιος    Μίχος Χρήστος