Αλλαγή σκυτάλης στο Σύλλογο Εργαζομένων (ΣΥΙΛΤΕ)! Αποχαιρετούμε τον άξιο συνάδελφο Γιώργο Ανδριώτη και καλωσορίζουμε το νέο Πρόεδρο, συνάδελφο Κωνσταντίνο Στεφανή

Συνάδελφοι,

Ο ιστορικός Σύλλογος του χώρου της Ιονικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ιονικής Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΙΛΤΕ), ήταν αυτός που έμεινε όρθιος με την υποστήριξη των συναδέλφων μετά από την πώληση της τράπεζας, αλλά και αυτός που κράτησε ζωντανό το χώρο της Ιονικής και στήριξε τους συναδέλφους τα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν.

Και είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς αποχωρήσεις είτε λόγω συνταξιοδότησης είτε μέσω προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου, έχασε μεγάλο μέρος της αριθμητικής του δύναμης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχασε τη δυναμική του!

Είναι επίσης αλήθεια ότι με τις εργασιακές συνθήκες να επιδεινώνονται και το επάγγελμά μας να βρίσκεται σε συνεχές καθεστώς υποβάθμισης, ο Σύλλογος Εργαζομένων έχει διαδραματίσει μείζονα ρόλο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές νίκες σε βάρος της αυθαιρεσίας της τράπεζας και έχει ακόμα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στο μέλλον. Αυτό το αναγνωρίζουν άλλωστε και πολλοί συνάδελφοί μας της Ιονικής, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επιστρέφουν στο «σπίτι τους», το Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής.

Από το 2018 ο αγαπητός συνάδελφος Γιώργος Ανδριώτης διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν, αλλά και σημειώνοντας σημαντικές νίκες σε βάρος της τράπεζας σε υποθέσεις που είχε στραφεί σε βάρος συναδέλφων.

Ωστόσο,  έφτασε η ώρα να αποχωρήσει και ο ίδιος με συνταξιοδότηση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να συνδράμει στο συνδικαλιστικό χώρο της Ιονικής από άλλο μετερίζι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όποια θέση αναλάβει, αλλά και βέβαια να απολαύσει τη συνταξιοδότησή του!

Η αλλαγή σκυτάλης στο Σύλλογο Εργαζομένων φέρνει στη θέση του Προέδρου τον τέως Γενικό Γραμματέα συνάδελφο Κωνσταντίνο Στεφανή. Το συνάδελφο γνωρίζετε οι περισσότεροι αφού έχει μακρά πορεία και παρουσία στα συνδικαλιστικά δρώμενα του χώρου της Ιονικής και εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα και θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο των προκατόχων του!