Καλό ταξίδι Γιώργο!

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 67 ετών ο αγαπημένος μας συνάδελφος Γιώργος Τσώλης. Η απώλειά του αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ιονική οικογένεια, καθώς όλα τα χρόνια της υπηρεσίας του στην τράπεζα, αρχικά στο κατάστημα των Πατησίων και εν συνεχεία επί σειρά ετών στις καταθέσεις του κεντρικού καταστήματος, είχε επιδείξει ήθος, συνέπεια και εργατικότητα.

Το στοιχείο, όμως, που τον έκανε να ξεχωρίσει και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη των Ιονικάριων ήταν ότι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του τον θυμούνται πάντα να είναι προσηλωμένος στην εξυπηρέτηση τόσο των συναδέλφων, όσο και του συναλλασσόμενου κοινού. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο το αίσθημα της συναδελφικής αλληλεγγύης και η απώλειά του πραγματικά γέμισε με θλίψη την ιονική οικογένεια.

Θέλουμε να εκφράσουμε στη σύζυγό του, Ελευθερία, στα παιδιά του, Μαριάννα και Κωνσταντίνα και στα δύο πολυαγαπημένα του εγγόνια, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 15.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου και η κηδεία στο νεκροταφείο Αγίων Θεοδώρων στο Ίλιον.