Ένα στερνό αντίο… – Ο Στέφανος και ο Μαρίνος Κούρτης, γιοι του εκλιπόντα συναδέλφου μας Γεώργιου Κούρτη και της συναδέλφισσάς μας Γεωργίας Κούρτη, αποδίδουν τον ύστατο αποχαιρετισμό στον αγαπημένο τους πατέρα 

O εκλιπών συνάδελφος Γεώργιος Κούρτης

Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός συνάδελφος Γεώργιος Κούρτης, σύζυγος της επίσης συναδέλφισσας Γεωργίας (Γωγώ) Καραθανάση – Κούρτη.

Ο Γιώργος και η Γωγώ είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και τα δύο τους εξαιρετικά παιδιά, ο Στέφανος και ο Μαρίνος, μας απέστειλαν το στερνό αντίο προς τον αγαπημένο τους πατέρα:

 


 

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 έφυγε από κοντά μας ο πατέρας μας Γιώργος Κούρτης. Έφυγε ήσυχα και ειρηνικά από το σπίτι του. Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε απλά σε οικογενειακό κύκλο όπως το επιθυμούσε.

Ήταν καλός σύζυγος, καλός οικογενειάρχης, καλός πατέρας και παππούς. Με δύο περιεκτικές, αλλά σημαντικές λέξεις:  «Ένας Καλός Άνθρωπος». Κατά τα λεγόμενα των συναδέλφων του, που σε όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε στην μεγάλη τραπεζική οικογένεια, ένας Καλός συνάδελφος. Η αγάπη των συναδέλφων του, πρεσβύτερων αλλά και νεότερων, ήταν χαρακτηριστική όταν επισκεπτόμασταν κατάστημα της τράπεζας.

Έκανε πολλά για μας και μας έμαθε περισσότερα, με υπομονή, νουθεσία και κυρίως με το παράδειγμα.

Για την  σύζυγό του και μητέρα μας Γεωργία Κούρτη, την Γωγούλα, θα είναι το μόνο ταξίδι που θα πάνε χώρια μετά από 60 χρόνια.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και στοργή, όπως μας μεγάλωσε και μας νοιαζόταν  μέχρι το τέλος. 

Καλό ταξίδι πατέρα!

Τα παιδιά του

Στέφανος και Μαρίνος Κούρτης