Στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στηρίζουμε τους υποψηφίους που προέρχονται από την Ιονική Οικογένεια – Ο συνάδελφος Δημήτριος Νιαβής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης

Είναι γνωστό σε όλους σας ότι ο Σύλλογός μας πάντοτε προβάλλει τις δραστηριότητες των ανθρώπων του, ξεφεύγοντας από τα στενά συνδικαλιστικά πλαίσια.

Αυτήν την περίοδο που επίκεινται οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πιστεύουμε πραγματικά ότι αξίζει να προβάλουμε και να στηρίξουμε τους υποψηφίους που συνδέονται με την Ιονική Οικογένεια. Ιδιαίτερα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η γνώση και η εκτίμηση για τα άτομα που είναι υποψήφια, είναι το πιο κατάλληλο κριτήριο για την κατεύθυνση της ψήφου. Σας προτείνουμε, λοιπόν, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και ιδεολογικής προέλευσης να στηρίξετε με την ψήφο σας τους αξιόλογους υποψηφίους που πιστεύουμε ότι μπορούν να εκφράσουν και να προωθήσουν με τη συμμετοχή τους στα κοινά τις αξίες και τα ιδανικά που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη και την πρόοδο των αυτοδιοικητικών ζητημάτων.


Ο συνάδελφος Δημήτριος Νιαβής που είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Παγκρατίου, Σπύρου Μερκούρη και Μενιδίου άφησε το αποτύπωμά του στην πορεία του στην τράπεζα με τις γνώσεις, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Κύριο χαρακτηριστικό του η δημιουργικότητα, ενώ συνεργάστηκε άψογα με όλους τους συναδέλφους.

Η συνεχής επιθυμία του για δημιουργία και νέες προκλήσεις, καθώς και το σταθερό ενδιαφέρον του για τα κοινά, τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ηλιούπολης, με το συνδυασμό «ΗΛΙΟΥ-πόλις» του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Κοκοτίνη.

Ο ίδιος παρουσιάζει στη συνέχεια την πορεία του με δύο λόγια :

 

Ο συνάδελφος είναι βαθύς γνώστης των οικονομικών και είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό αυτού του κρίσιμου τομέα για κάθε δήμο. Παράλληλα, το ανήσυχο πνεύμα του, η εργατικότητά του, αλλά και το ήθος του είμαστε βέβαιοι ότι αποτελούν στοιχεία που χρειάζεται να χαρακτηρίζουν όσους ασχολούνται με τα κοινά και επομένως είμαστε βέβαιοι ότι αξίζει να στηρίξετε την υποψηφιότητά του.