Η άνοιξη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο με την απόλυτα επιτυχημένη Ιονική Βραδιά στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Μαρτίου! (φωτογραφίες)

Συνάδελφοι,

Μετά από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα και την Πάτρα που έφεραν για μία ακόμα φορά κοντά τους Ιονικάριους, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας…

 

Την Παρασκευή 1/3 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη η Ιονική Βραδιά του Συλλόγου μας για τη Βόρεια Ελλάδα και σίγουρα δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τον ερχομό της άνοιξης από τη μεγάλη Ιονική παρέα που συγκεντρώθηκε και γέμισε ασφυκτικά το κέντρο «Κορυφή», ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

.

Στελέχη του Συλλόγου μας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που είχε… διττό χαρακτήρα, αφού ξεκίνησε με την ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο της Ιονικής:

ØΕπανυπολογισμός και αύξηση συντάξεων

ØΕπικουρική σύνταξη και ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ

ØΕξελίξεις στην υπόθεση του εφάπαξ

ØΕπανεκκίνηση Συνεταιρισμού

ØΟποιοδήποτε θέμα ασφαλιστικού ή άλλου ενδιαφέροντος που αφορά το χώρο της Ιονικής

 .

Πέραν του ενημερωτικού χαρακτήρα που είχε η εκκίνηση της βραδιάς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατέστη για μία ακόμα φορά εμφανής η σφοδρή επιθυμία των συναδέλφων για τη συγχώνευση των συλλόγων του χώρου μας. Από τα μηνύματα και την ανταπόκριση των συναδέλφων μας σε όλη την Ελλάδα τολμούμε να πούμε ότι η απαίτηση για την ενότητα και συμπόρευση των συλλόγων μας είναι καθολική και εμείς θα φροντίσουμε – όπως πάντα – να υλοποιήσουμε την επιθυμία των συναδέλφων! Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, καθώς με την υπογραφή της αίτησης σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης στο Σύλλογο Συνταξιούχων που διακινούν τα μέλη του Δ.Σ., συνάδελφοι Νίκος Κάβουρας, Γιάννης Χρυσικός και Μαρία Φιλιπποπούλου, θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. στην οποία θα συζητηθεί πρόταση μομφής και έκπτωσης της τωρινής διοίκησης που η πλειοψηφία της είναι ενάντια στα συμφέροντά μας και έχει απαξιώσει το Σύλλογο Συνταξιούχων και εν συνεχεία από την ίδια Συνέλευση θα εκλεγεί πενταμελής διοίκηση που θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης με αποκλειστικό μέλημα τη συγχώνευση του Συλλόγου Συνταξιούχων με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

 

Ιονική Βραδιά Β’ Πράξη!

Μετά την εμπεριστατωμένη και υπεύθυνη ενημέρωση και αφού λύθηκαν όλες οι απορίες που εξέφρασαν οι παρευρισκόμενοι, είχε φτάσει η ώρα για ένα ακόμα αυθεντικό Ιονικό Γλέντι που κύλησε, όπως αναμενόταν, με… εκρηκτικό τρόπο!

Στην Ιονική Βραδιά απολαύσαμε το καταπληκτικό μενού του κέντρου, συνοδεία ορχήστρας και των πρώτων φωνών της Ιονικής, συναδέλφων Ιπποκράτη Ξυλά και Πλούταρχου Κούσουλα που μας συνόδεψαν στη Νύμφη του Θερμαϊκού και για το κλείσιμο της βραδιά έδωσαν τη σκυτάλη στο… Βάρδο του Θερμαϊκού, συνάδελφο Μανώλη Αντωνιάδη – που παρά ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε  δεν μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του σε αυτήν την Ιονική Βραδιά – και συνολικά «απογείωσαν» την Ιονική Βραδιά!

Οι συνάδελφοι έκλεψαν την παράσταση με τις χορευτικές και τραγουδιστικές τους ικανότητες, τόσο στα λαϊκά όσο και στα παραδοσιακά τραγούδια, με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Τις πίτες της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας έκοψαν οι πρώην Υποδιευθυντές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης της Ιονικής Τράπεζας, εκλεκτοί συνάδελφοι Γεωργίου Γρηγόρης, Δημογέροντας Κωνσταντίνος, και Μήτος Βύρωνας, ενώ τις κληρώσεις έκανε η Ιουλία Μελικίδου, σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Μελικίδη, χρίζοντας ως τυχερούς της βραδιάς για τα δύο φλουριά κωνσταντινάτα τους συναδέλφους Γιώργο Παπαδόπουλο και Μανώλη Αντωνιάδη. Τους ευχόμαστε αυτή η τύχη να τους ακολουθεί σε όλο το 2019 με υγεία και ευτυχία για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Ωστόσο, εκτός από τα φλουριά, η βραδιά επεφύλασσε περισσότερες εκπλήξεις και δώρα για όλους, ακόμα και για εμάς που τη διοργανώσαμε!

Ο συνάδελφος Αλέξης Αλεξίου κέρδισε μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο PreSPA WELLNESS RESORT & Villa ΠΛΑΤΥθέατου συνάδελφου Στράτου Βασιλόπουλου, σε ένα deluxe δωμάτιο, αξίας 100 ευρώ, την οποία είχε την καλοσύνη να προσφέρει ο Στράτος.

Αλλά και η συναδέλφισσα Ελένη Δουκίδου που μάλιστα κατέβαλε μαζί με άλλους συναδέλφους μεγάλες προσπάθειες για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους σιδερίτη (τσάι του βουνού) με θεραπευτικές ιδιότητες της «ΕΠΑΒΟ ΑΕ»!

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας συνάδελφος Σαράντος Φιλιππόπουλος απέτισε φόρο τιμής με ένα σύντομο λόγο στον αδικοχαμένο συνάδελφο Θωμά Σαβιολάκη, έναν από τους ηρωικούς «300» της Ιονικής που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων Ιονικών εκδηλώσεων, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι που βλέπουμε στην πράξη τη συγκινητική ανταπόκριση των συναδέλφων που αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι το πνεύμα της ενότητας και της αλληλεγγύης που βιώσαμε στην Ιονική Τράπεζα παραμένει ζωντανό και ακμαίο!

Εις το επανιδείν λοιπόν στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας, που συνεχίζει να εκφράζει και να κρατά ψηλά τη σημαία της Ιονικής!

.

Ευχαριστούμε θερμά:

         Όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στην απόλυτη επιτυχία της

         Τους συναδέλφους από τη Βόρεια Ελλάδα που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και έφεραν σε πέρας την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης

         Τους υπεύθυνους του Κέντρου για την άριστη φιλοξενία τους και το εξαιρετικό φαγητό που απολαύσαμε

.

ΙΟΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1.3.19