Απολαύσαμε μία ακόμα όμορφη θεατρική βραδιά με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ το Σάββατο 23/2 στην παράσταση «Το βαλς των δέντρων και του ουρανού» στο θέατρο «Γκλόρια»

Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι του θεάτρου έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τις μέχρι τώρα επιλογές μας αυτή τη σεζόν και αυτό το υπέροχο… σερί επιβεβαιώθηκε και το Σάββατο 23/2 με την παράσταση «Το βαλς των δέντρων και του ουρανού» που απολαύσαμε στο θέατρο «Γκλόρια». Το έργο που αναφέρεται στις τελευταίες μέρες ενός από τους σημαντικότερους ζωγράφους όλων των εποχών, του Βίνσεντ Βαν Γκογκ και βασίζεται στο βιβλίο του Jean-Michel Guenassia για το μυστηριώδη θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη, ανεβαίνει σε παγκόσμια πρώτη σε θεατρική απόδοση της Ελένης Ερήμου που επίσης πρωταγωνιστεί.

Όσοι συνάδελφοι έδωσαν το παρών στην παράσταση έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και μας εκδήλωσαν την ανυπομονησία τους για τις επόμενες θεατρικές εξορμήσεις μας που βέβαια πάντοτε είναι σε εξαιρετικές τιμές!

Αφού έπεσε η αυλαία, μία ομάδα από τους συναδέλφους που παρακολούθησαν την παράσταση, παρέμειναν στο χώρο του θεάτρου και τους δέχθηκε η πρωταγωνίστρια και σπουδαία ηθοποιός κ. Ελένη Ερήμου που μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί τους:

 

 

Μην ξεχνάτε ότι σειρά έχει το πολυβραβευμένο «Master Class» την Πέμπτη 28/3 με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας! Βέβαια, επειδή η συγκεκριμένη παράσταση έχει προκαλέσει… πάταγο στα θεατρικά δρώμενα της φετινής σεζόν, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ωστόσο να παραμένετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι τόσο για τις επόμενες θεατρικές παραστάσεις που θα παρακολουθήσουμε όσο και για τις εκδρομές και τις άλλες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε!