Από άλλο ανέκδοτο! Γιατί η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι αυτή που δε γελάσαμε…

4 φοιτητές μέσα στην εξεταστική τους είχαν ένα μικρό διάλειμμα και αποφάσισαν να πάνε το σαββατοκύριακο σε μια διπλανή πόλη να το γλεντήσουν με κάτι κοπελιές που ήξεραν. Μετά από ένα ξέφρενο διήμερο, αποφάσισαν να γυρίσουν για να δώσουν μάθημα τη Δευτέρα το πρωί, αλλά τελικά δεν πρόλαβαν το διαγώνισμα .

Λένε : Τι θα κάνουμε τώρα ; πρέπει να βρούμε μια δικαιολογία.
Τι να κάνουμε, τι να κάνουμε ; θα πάμε να του πούμε ότι μας έπιασε λάστιχο στο γυρισμό από το ταξίδι και γι’ αυτό δεν προλάβαμε .

Πήγαν στον καθηγητή λοιπόν , του εξήγησαν ότι και αυτοί σαν φοιτητές είχαν βγει να ξεσκάσουν λιγάκι και τελικά στον γυρισμό τους έπιασε λάστιχο και δεν πρόλαβαν να πάνε να δώσουν. Ο καθηγητής έδειξε μεγάλη κατανόηση και δέχτηκε να δώσουν την επόμενη μέρα μόνοι τους ….

Πάνε την επόμενη μέρα τα καμάρια μας, διαβασμένοι στην εντέλεια και τους βάζει ο καθηγητής σε διαφορετικό γραφείο τον καθένα να γράψει ….

Η πρώτη ερώτηση ήταν ένα πολύ απλό θέμα θεωρίας που έπιανε 3 – 4 γραμμές και έδινε μόλις 5 μονάδες στις εκατό … και το οποίο απαντήθηκε πολύ εύκολα και από τους 4 …

Η δεύτερη και τελευταία ερώτηση έπιανε τις υπόλοιπες 95 μονάδες και ήταν η εξής … 

“Ποιο λάστιχο ;;;;”