Ανακοίνωση ΕΣΑΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

Συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε την ανακοίνωση της “ΕΣΑΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK” που αναφέρεται στις παράνομες και αντεργατικές ενέργειες και μεθοδεύσεις της τράπεζας που πλέον δε διστάζει να στοχεύει ακόμα και συναδέλφους μας ΑΜΕΑ.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτά τα ζητήματα συμπαρατασσόμαστε όλοι εναντίον της τράπεζας και δεν αποτελούν πεδίο ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Συνεπώς συμφωνούμε και επαυξάνουμε τις περισσότερες επισημάνσεις της ανακοίνωσης της συγκεκριμένης παράταξης.

Ωστόσο, θέλουμε με τη σειρά μας να επισημάνουμε στους συναδέλφους ότι θα άξιζε μία αναφορά στην ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και το ΣΥΙΛΤΕ που βρίσκονται έμπρακτα, μόνιμα και σταθερά, δίπλα στο σύνολο των συναδέλφων που διώκονται και αδικούνται, οι οποίοι με την υποστήριξη των συλλόγων μας αντιμετωπίζουν (ως επί το πλείστον επιτυχημένα) ενώπιον της δικαιοσύνης τις αυθαιρεσίες της τράπεζας.

Είμαστε περήφανοι για τη δράση μας στο πλευρό των συναδέλφων, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την εκκωφαντική αδράνεια έτερων συλλόγων της ΟΤΟΕ με πολλαπλάσια έσοδα από εισφορές και επομένως (αναξιοποίητες) δυνατότητες σε παρόμοιες περιπτώσεις διώξεων συναδέλφων.

.

ΕΣΑΚ ΑΛΦΑ ΑΜΕΑ ΔΙΩΞΕΙΣ _07_18

.